Астро: В този ден висшите сили дават втори шанс на човек

bukvarche.com

Слънцето се премества в знак Риби, където ще остане до 20 март.

Луната е в знак Телец до 18:05ч на 19 февруари

Когато Луната е в знак Телец по-лесно е да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките си сетива. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими. Не е подходящо време за лечение и правене на зъби.

Продължава 7 лунен ден до 10:32ч на 18 февруари (от 10:09ч на 17 февруари)
Следва 8 лунен ден от 10:32ч на 18 февруари до 10:59ч на 19 февруари

Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Денят е подходящ за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не преразходвате енергията си, тъй като е голяма вероятността за това.

Вслушайте се в гласа на своята интуиция. В този ден е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не им оставяйте време за развитие. Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост. В този ден висшите сили дават втори шанс на човек. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Появяват се нови идеи, намират се нови решения на проблемите. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Да поискате опрощение от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В  този лунен ден това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност.

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре  е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата – от предишни грехове, тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Всички малки спорове в къщи или в службата трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се роди сериозен конфликт и да се стигне до силна неприязън на един към друг.

Денят се владее от огнената стихия. Огънят е не само символ на деня, но носи и оздравителен ефект. Сега започва да се обновява всяка клетка на организма. Характерни за този лунен ден са емоционална нестабилност, както и безпричинна промяна в настроението. Това състояние се дължи на факта, че става преструктуриране на човека – старите ментални модели се заместват с нови или се трансформират в по-съвършени.

Хубаво е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен наставник. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Представете си как всички обиди и неволи изгарят в него.

Секс – В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Подстригване – Не се препоръчва.

5 слънчев ден – Не трябва да се нарушава хармонията в този ден. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да има конфликти – ако се скарате, дълго време ще остане така, затова проявявайте разбиране. За предпочитане е повече да се мълчи в този ден. Повече работа, по-малко говорене. В никакъв случай да не се бездейства. Не трябва на никого да се противоречи – нито на хората, нито на обстоятелствата. Не предавайте доверието на другите, не им завиждайте и не ги осъждайте.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.