Астро: В този ден в нас се пробуждат скрити сили

Луната е в знак Телец до 09:30ч на 27 юли.

Когато Луната е в знак Телец е по-лесно да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза сега са много уязвими.

Доминиращ 24 лунен ден от 01:19ч на 26 юли до 01:50ч на 27 юли

Днес можете да се потопите в тъга и копнеж, да се отдадете на съмнения и духовен дисбаланс. Може да се почувствате самотен и неразбран човек, може да се появят необосновани страхове и чувства на отчаяние. Прекарайте деня сами, опитайте се да постигнете вътрешна хармония и спокойствие.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно вашите дела. Може да се заложи фундамента за нови големи дела или да се даде второ дихание за продължаване на започнатите вече. По отношение на бизнеса е добре да се даде възможност да се завърши започнат проект. Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване.

Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Грешките са също част от нашия труд и не трябва да се отказваме от тях. Да оставим грешката настрана, това значи да отхвърлим част от себе си. Нужно е просто да осъзнаем, че в грешките се крие важен урок за самите нас и този, който може да го извлече, ще придобие успех.

Болести започнали в този ден не са опасни и не оставят последици. Полезни са занимания с аеробика, йога, медитация. Да се пият по-малко течности. Може да ядете толкова, колкото ви се иска. Алкохола и цигарите са противопоказни.

Прекрасен период за цялото семейство. Необходимо е да се използва даденото време, за да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство.

Секс – Ден за уединение на влюбени сърца, за зачеване на деца. Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. Днес той притежава лечебна сила. Активира се мъжката сексуална енергия и трябва да се изразходва, ако не по предназначение, то чрез физическо натоварване.

Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни.

Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството. Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия.

8 слънчев ден – Именно днес можем да получим Божията благодат. Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат. Живейте свободно и независимо, а не по график.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.