Астро: В този ден добрите молитви биват чути

Денят ще премине под влиянието на тригона на Меркурий с Уран – това носи интелектуален подем.

Този аспект ще окаже влияние върху мисленето, което може да бъде творческо и оригинално. Може да бъдете осенени от внезапни интуитивни прозрения или да ви сполетят гениални идеи. Ще се увеличат добрите известия. Подходящо е за вземане на решения и преговаряне.

Луната е в знак Телец до 01:34ч на 27 декември

Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Освен това стават по-нежни и милостиви. Да се избягват немотивираните действия и местата, където има много хора. За да повишите и подобрите настроението, трябва да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво.

Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Идеално време за гурме, за кулинарни експерименти, да опитате нови рецепти, нови коктейли.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки. Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от простуда.

11 лунен ден до 14:06ч на 25 декември (от 13:42ч на 24 декември)

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Не се препоръчва пасивен начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно.

Трябва да се внимава да не се вършат лекомислени неща. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край.

11-ти лунен ден има силна енергия, която ако не бъде правилно овладяна, може да създаде достатъчно конфликти. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си.

При поява на всякакви здравословни проблеми да се вземат незабавно мерки. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

12 лунен ден от 14:06ч на 25 декември до 14:32ч на 26 декември

Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки.

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго.

Morkadis

Благоприятно е за общуване и за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Посетете църква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи.

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена

10 слънчев ден – Още от сутринта се настройте на позитивна вълна, което ще внесе мир и спокойствие в душата ви и ще ви направи смели и решителни. Хармонизирайте се и ще успеете да повишите вибрациите си.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.