Астро: В този ден мислете само за прекрасни неща

От 05:28 ч. до 18:35 ч. Луната се движи на празен ход. Времето е подходящо за рутинна работа или за почивка. Нищо ново не започвайте, нищо важно не предприемайте и не купувайте.

Луната е в знак Скорпион до 18:35 ч. Време на емоционалната нестабилност. Зачестяват конфликтните ситуации, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Стари обиди могат да избухнат с нова сила. Много хора изпитват отрицателни чувства и негативни емоции. Нужно е да се съхрани чувството за хумор, но без да преминава в злобен сарказъм. Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

В 18:35 ч. Луната преминава в оптимистичният и жизнерадостен знак Стрелец.

Доминиращ 27 лунен ден от 04:39 ч. на 23 декември до 05:50 ч. на 24 декември

Символи на деня – тризъбец, жезъл. Този лунен ден се отнася до последната балсамична фаза на лунния цикъл, както и всички следващи лунни дни. Това е доста приятен и тих ден от лунния цикъл, но това изисква рационално и ефективно разпределение на силите, тъй като енергията на деня, макар и стабилна, е много ограничена. Подобно на предходните лунни дни, настоящият ден е също посветен на духовното развитие. Денят идеално подхожда за медитативни практики, тъй като помага да се постигне пълно отпускане, необходимо за постигане на вътрешната хармония. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите вдъхновение. Денят е наситен с информация и ако внимавате за това, което се случва около вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате възможност да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата и ако има трудности в променените обстоятелства, да намерите мъдро и ефективно решение.

Смята се, че средствата дадени за благотворителност в този лунен ден, впоследствие се превръщат в придобивки, не само духовни, но и материални. Творческият подход ще помогне да се намерят нови начини за решаване на определени задачи. В този ден мислете само за прекрасни неща.

27-ия лунен ден е добър период за провеждане на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се внимателно да се извършват закаляващи процедури. Добре е да се даде на тялото физическо натоварване, но неговата интензивност трябва да бъде умерена. На двадесет и седмия лунен ден е препоръчително да се съблюдава умерено хранене. Днес е необходимо да се изключат от диетата картофи и цитрусови плодове. Полезна ще бъде постната храна. Добре е да се изключи употребата на алкохол.

Този лунен ден е подходящ за почивка. Добре е да го прекарате сред природата или да посветите деня на семейството, в общуване с по-старото поколение. Можете да правите това, което искате. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете любима книга. Денят е подходящ за домашна работа.

Секс – В основата на секса трябва да стои духовната връзка, близостта между двамата, а не обикновената физиология.

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви трябва, важното е покупката да не е твърде скъпа.

Подстрижка – Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление, както и за промяна на имиджа. Подстрижката ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

8 слънчев ден –Денят способства всички начинания, особено с елемент на авантюризъм. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат. Живейте свободно и независимо, а не по график.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.