Астро: В този ден можете да се оцените по своите плодове

Луната е в знак Дева до 19:44ч на 25 септември

Луна в знак Дева, времето когато се изострят възприятията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на ближния. Хората се превръщат в подобия на Шерлок Холмс, който само по няколко детайли може да възстанови цялата картина. Вниманието се концентрира върху текущите задачи. Човек през този период е по-стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните. Неподходящо време за нови запознанства, за брак и любов, за явяване на изпит, за покупко-продажба на недвижими имоти.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Лунен календар: 28 лунен ден от 05:21 ч на 24 септември до 06:27ч на 25 септември

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът – олицетворение на духовното израстване на човека. Носи успех в делата. Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, непременно ще постигнете милостта на Нощната Богиня. Днес в душата на човек трябва да цари хармония, която не бива да бъде нарушавана от негативни мисли и действия.

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес започва да се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

В този ден можете да се оцените по своите плодове. Всичко „посято” в предишните лунни дни, днес ще порасне. Праведника ще го настигне благо, а грешника – възмездие. Ако имате неприятни събития, не ги считайте за неочаквани. Това е резултата от вашите негативни действия през изминалия лунен месец. Постарайте се правилно да приемете всичко, което ви се случва – и доброто, и злото.

По-рано сключените контракти могат да донесат сега първите резултати. Добър ден за благотворителност по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението.

Цветовете, които носят щастие в този ден са виолетово, лилаво, бяло.

Полезно е да се гладуване. Подходящо е за сокова или зеленчукова диета. В менюто е добре да присъства повече растителна храна, а ако не можете без месо, само намалете количеството.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен, а не механично изпълнение. Препоръчва се да го правите само със своя постоянен партньор. Любовта трябва да се изяви не само във физически план, но и в духовен. Бъдете много нежни и любвеобилни.

Подстригването не е подходящо, може да има негативни последствия за вашето здраве, да се снижи активността ви. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата.

Слънчев календар – 8 слънчев ден – Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.