Астро: В този ден молитвите имат голямо значение

Луната е в знак Скорпион до 13:56ч на 27 октомври 

Опасен период, в който нараства напрежението, истеричността, емоционалната нестабилност. Конфликтните ситуации се случват почти на всяка крачка, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции. Затова трябва всеки да се стреми към търпение и снизходителност.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасност от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Лунен календар: 2 лунен ден от 08:51ч на 26 октомври до 10:08ч на 27 октомври

Символ на деня е рогът на изобилието. Даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите. В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм.

Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момента. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия.

Днес избягвайте негативни мисли и емоции, както и конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек. Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото предпочитайте веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните. Втори лунен ден е празник за секса. Най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, нещо вълнуващо.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват.

Слънчев календар – 10 слънчев ден – Днес човек може да си сътрудничи с Бога. Още от сутринта се настройте на позитивна вълна, което ще внесе мир и спокойствие в душата ви и ще ви направи смели и решителни. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”. Тогава ще можете да видите живота на по-фино равнище.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.