Астро: В този ден човек може да стигне до истинският си духовен Учител

Луната е в знак Скорпион от 07:04ч до 12:04ч на 15 юни

Луната в Скорпион тласка човек към черногледство, към крайности, засилва емоционалността, оцветена от неудовлетвореност, но в същото време изостря интуицията и детективските способности – умението да се разкриват тайни. Добър момент за творчески, интелектуален труд, който изисква много ентусиазъм и енергия. Избягвайте да изяснявате отношения – последствията могат да бъдат непредсказуеми.

Уязвими органи: половите органи, цялата отделителна система, жлезите с вътрешна секреция, жлъчен мехур, дебело черво. Добре е да се избягва хирургична намеса в тези области.

Предшестващ 10 лунен ден от 15:43ч на 12 юни до 16:53ч на 13 юни

Това е един от най-успешните дни на лунният месец. В този ден добре се развиват самостоятелната, обществената и колективната работа. Добро време за преговори. Десетият лунен ден е много благоприятен за продължаване на всичко, което вече сте започнали да правите. От това как ще прекарате този лунен период, зависи характера на протичането на следващите няколко лунни денонощия.

В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела – успехът ни ще бъде обезпечен. Луната помага да бъдем по-открити и общителни, настройва към духовно развитие, разширява кръга на интересите, засилва остроумието, активността. Хората стават оригинални и независими, самоуверени. Не се препоръчва уединение.

В 10 лунен ден е подходящо за всякакви семейни покупки, такива, които касаят всички членове на семейството – например нова кола, нова пералня, битова техника, всичко, което ще повиши благосъстоянието на цялото семейство. Непременно обърнете внимание на мнението на по-възрастните членове,тъй като те олицетворяват семейната традиция.

Следва 11 лунен ден от 16:53ч на 13 юни до 18:02ч на 14 юни

Най-мощният енергиен ден. В човешкият организъм постъпват мощни сили и ако не знаете как да ги управлявате, може да донесат беди. Човек започва да се чувства изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно.

Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край или по-добре не го започвайте. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Бъдете предпазливи и внимателни във всичко. Да не се предприемат рисковани дейности.

Заболявания започнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и продължително. Трудно се поддават на лечение. Препоръчват се очистителни процедури, като например почистване на аурата от негативите чрез измиване, натриване със сол, чрез Рейки, обикаляне около тялото и по чакрите със запалена свещ и други познати ви техники.

Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

В този лунен период може да се подстригвате. Сънищата нямат значение.

Днес е 25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с домашните любимци. В този ден човек може да стигне до истинският си Учител. Хубаво е сега да се подаряват цветя в саксии.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.