Астро: В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса

Луната се движи на празен ход от 17:36ч до 23:23ч.

Луната е в знак Риби до 23:23ч, след което преминава в знак Овен.

В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Луната изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост.

Ходилата на краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Може да се използват духовни практики.

Продължава 16 лунен ден до 20:56ч на 3 септември (от 20:32ч на 2 септември)

Един от “чистите дни”. При човек се чисти душата. Ден за приемане на красотата под всяка форма. Добре е да се съблюдава умереност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Не бива да се нарушава хармонията на деня. Запазете равновесие и спокойствие, в никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Символ на лунния ден е стълбата. След пика на енергията в пълнолунието (излитането към върха на лунния месец) започва да се спуска надолу. Астралната енергия е на спад. Природният ритъм се спуска в обратна посока.

Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Намалява напрежението. Може да отслабите самоконтрола, но само малко. Получава се нещо като „мъртъв период”. Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Най-доброто, което можете да направите е да укрепите вече постигнатите позиции. Ако имате нещо недовършено, сега можете да го довършите. Лошо време за командировки, преговори, събеседвания.

Време за стоене повече у дома. Най-спокойният период в семейните отношения. След напрежението от предните дни, най-накрая се появява възможност за спокоен отдих. Избягвайте да гледате филми със сцени на брутално насилие. Обърнете внимание на децата.

Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Може да се задоволите само с разпускащ масаж с ароматични масла.

Много нежелателни са случайните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте. Всички подобни срещи завършват с някакви неприятности предимно със здравето.

Подстрижка – Откажете се от такава, защото може да се отрази негативно на здравето ви. Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и емоционалното настроение.

Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят животни и птици. Ден, в който се обновява кръвта. Петно на дрехата е знак за духовна нечистота.

Следва 17 лунен ден от 20:56ч на 3 септември до 21:18ч на 4 септември

17 слънчев ден – Добре  е като станете да извършите пълно измиване, да разхвърляте храна за птиците и животните. Добре е да се четат мантри, молитви.

На знаменията трябва да се обръща в този ден голямо внимание. Добре е да попаднете на насрещен вятър и птици. Ако намерите перо от птица – успех в материалните дела. Ако ви духа насрещен вятър – знак за небесна защита. Негативни знамения са: да има мрачно утро, дъждовно време, буря, падане, загуба на ключ. Остър вятър да духа в гърба, означава, че успехът се е отвърнал от вас.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.