Астро: Дадените днес обещания, обети и клетви са свещени и трябва да се спазват

Луната е в знак Скорпион до 00:44ч на 5 март

През това време нараства напрежението, истеричността, емоционалната нестабилност. Конфликтните ситуации се случват почти на всяка крачка, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те сега се вземат под влияние на емоциите и няма да са правилни. Следете своите мисли и действия, постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. В никакъв случай да не се действа с устрем към злото.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Луната е на празен ход след 18:10ч до малко след полунощ.

Продължава 21 лунен ден до 00:41ч на 5 март (от 23:25ч на 3 март)

Символите на периода са Конете (както като отделно животно, така и стадо), Небесната колесница, Слънцето, Пегас. Небесният кон Пегас, който служи като символ на този период, размахва големите си магически крила и дава вдъхновение и творчески порив на всички хора. Но, за съжаление, ако пренебрегнете този подарък на Луната и пропуснете прекрасния момент, тогава няма да има ефект. Необходимо е да се насочи лунната енергия към всеки творчески процес. Тя ще изпълни вашите действия със специална сила – това със сигурност ще доведе до положителен резултат. Идеалното време за проява на творчество, креативност, за въвеждане на иновации, за различни трансформации.

Ден на творческа дейност и благотворителност. Неговите основни характеристики са доброволна жертва, смелост, безстрашие, упорито постигане на желаното. Всички внезапни идеи могат да се сбъднат веднага. Чуйте вътрешния си глас, днес той ще ви каже пътя към хармонията и любовта. Опитайте се да наблюдавате внимателно какво се случва наоколо, за да станете част от света около вас. Добър ден за вземане на решения. Дадените днес обещания, обети и клетви са свещени и трябва да се спазват. С днешният лунен ден е свързана възможността да станете по-добри и да проявите рицарските си качества.

Става преобразуване на вътрешната структура на човека. Дори и най-пасивните по природа хора днес ще станат по-активни и по-енергични. Като цяло, увеличава се самочувствието, решителността и смелостта в делата и изявленията. Добре е да срещнете стари приятели, бивши колеги и съученици. Не предприемайте изясняване на отношенията.

Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е необходимо на първо място да се изключи алкохола, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се проведе серия от процедури за пречистване на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

Веднъж завинаги оставете лошите навици, защото сега ще успеете по-лесно от всякога. Трябва да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви подуха за малко вятъра, за да прочисти аурата. За подобряване на кръвообращението и увеличаване на мускулния тонус, отидете на масаж, вземете парна баня, не се отказвайте от контрастния душ. Болестите на този ден могат да бъдат сериозни и продължителни, но с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но тъй като сега Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви. За да се привлече космическата енергия, в прическата днес трябва да се използват метални украшения.

Двадесет и първия лунен ден е добър за закупуване на коне, автомобили, велосипеди, мотоциклети и всякакви видове транспортно оборудване. Също така е подходящо време да пазарувате за къмпинг оборудване – раници, фенерчета, палатки, спални чували и други.

19 слънчев ден – Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почит и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте се да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.