Астро: Дадените обещания в този ден притежават особена сила

Меркурий в квадратура с Уран – аспект на неочакваните неща – неочаквани новини, посещения или събития могат да нарушат плановете, да донесат безпокойство, да създадат нервно напрежение. Споразуменията могат да бъдат отложени или да бъдат анулирани. Това е моментът да се откажем от предишни планове. Разправии с приятели. Нервност, главоболие, безсъние в периода от 8 до 12 август. 

Луната е в знак Телец от 04:29ч до 16:47ч на 12 август

Когато Луната е в знак Телец е по-лесно да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Доминиращ 21 лунен ден до 00:00ч на 11 август (от 23:36ч на 9 август)

Добър и благоприятен ден, наситен с енергия. Започват да се разкриват скритите резерви в организма, а човешкият потенциал да се увеличава. Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на идеите и плановете. Желанието да получите резултати е толкова силно, че лесно можете да пренебрегнете някои от интересите си, за да постигнете целта си.

Това е времето за творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели. Благоприятно време за колективна дейност. Дадените обещания в този ден притежават особена сила, затова е препоръчително да не давате обещания, които няма да можете да изпълните. Благотворителните действия, извършени в 21 лунен ден, увеличават няколко пъти добрата карма и помагат да се отървем от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане.

21 лунен ден е ден на здравето, затова трябва да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в подем. Подходящо е за всякакви физически натоварвания. Денят дава чудесна възможност да се отървете от лошите навици. Нещата се случват по-лесно не само психологически, но и по-лесно се преодолява физическата зависимост. Така че, ако отдавна се каните да откажете цигарите например, започнете от днес. Ако сега нищо не ви се получи, опитайте отново при новолуние.

Храненето трябва да е умерено. Да се изключат мазни и месни храни. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове, да се ядат червени плодове, както цвекло и моркови.

Ден на общуването, на единството и приятелските отношения. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Срещайте се с повече хора. Общуването ще ви донесе много нови и интересни неща, приятни емоции. Неподходящо време за изясняване на отношения и скандали.

Сексът сега е добре да бъде изпълнен с необичайни, творчески и иновативни идеи.

Подстригването в този лунен ден е благоприятно, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност.

23 слънчев ден – Ден на свободата, затова се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние и любов. Денят е подходящ за благородни начинания. Добре е да се започне курс за лечение. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.