Астро: Да се обърне внимание на даровете, които може да поднесе деня


Слънцето в тригон със Сатурн – Период на сдържаност, спокойствие и концентрация. Нещата потичат в по-спокойно русло. Отложените дела сега могат благополучно да бъдат разрешени. Благоприятен период за планиране на дългосрочни проекти за бъдещето, но в същото време трябва да бъдете по-благоразумни, предпазливи и настойчиви. Добре  ще е, ако можете да се възползвате от съветите на по-възрастни и опитни хора.

Луната е в знак Везни до 21:34ч на 19 септември

Луната във Везни носи атмосфера на покой и хармония. Повишава се жизненият потенциал. Увеличава се желанието за хармония и равновесие. Хората сега са миролюбиви, не желаят караници. Засилва се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Може да се намерят нови решения на стари проблеми. Партньорските отношения могат да бъдат подобрени, а също трансформирани на ново равнище. Подходящо за нови запознанства, за гости.

Стават уязвими бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза.

2 лунен ден от 08:01ч на 18 септември до 09:19 ч на 19 септември

Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме потенциала и тенденциите за развитие на ситуациите в нашия живот до периода на следващото новолуние. Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня.

Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на възможностите. Вслушвайте се в своята интуиция. Добре е да не се приемат на външен план активни действия. Трябва да се прояви разумност, доброта и щедрост, да не се излъчва злоба. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете днес с радост, ще ви се върне многократно.

Болести проявили се през втори лунен ден трябва да се лекуват чрез билки и гладуване. Тези болести често имат свойството да се връщат. Подходящо е за гладуване и начало на диета.

Този ден не е за проява на бурни страсти, а за топлота и нежност в отношенията. Може да започнете реформи в семейството. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Сексът трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс. Не се страхувайте да експериментирате, тъй като добрият секс е творческият секс и колкото повече нови неща, толкова по-добре.

Подстрижка подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Разграничавайте доброто от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.