Астро: Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени

зодии

Луната e знак Козирог, където ще остане до 02:53ч на 20 септември.

Мислите са устремени към практическата страна на живота. Хората стават по-отговорни, по-организирани и сдържани в емоциите си. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Хронология на лунните дни:

9-ти лунен ден, който започва от 15:04ч на 17 септември и продължава до 15:55ч на 18 септември.

Опасно време. Възникват конфликтни ситуации, спорове, в хората се проявяват тъмните им страни. Могат да се появят тревоги, да възникнат мрачни мисли. Време, в което трябва да се отървем от негативите, да победим слабостите си, да открием творческата си страна. Добре е да бъдете търпеливи, сдържани, да се ограничат контактите. Препоръчително е да прекарате повече време у дома, в кръга на най-близките хора или в уединение. Важните срещи може да прехвърлите за следобед в новия лунен ден. Пазете се от измами и всевъзможни изкушения.

Опитайте се да избегнете арогантността, високомерието, в противен случай наказанието скоро ще ви връхлети. По-добре е да прекарате този ден в тиха, ежедневна работа. Не се занимавайте с нови дела – има риск да допуснете грешка при преценката на вашите възможности и да провалите всичко.

9-я лунен ден може да се нарече ден за изцеление на кармата. Простете на себе си и на онези, които някога са ви обидили, развържете кармичните си възли.

За хармонизиране с лунните енергии на 9- я лунен ден се препоръчва да се чете Псалм 91.

Болестите, които започнат в този период, носят голяма опасност, така че трябва да сте внимателни. Сърцето и гърдите са особено чувствителни. Не се препоръчва да се извършват операции върху тях и да се започва лечение. Въздържайте се от подстригване.

Следва 10-ти лунен ден, който започва от 15:55ч на 18 септември и продължава до 16:40ч на 19 септември.

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да покажете достатъчно активност. Това е ден, в който човек е способен обективно да оцени своите възможности. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

Бизнес – Ще бъдат продуктивни пътувания, преговори и договорите, сключени в този ден, ще имат добри перспективи и ще донесат добра печалба. Благоприятно за регистрация на фирма.

Отношения – В този ден става включване към егрегора на семейството. Включва се и кармичната памет и всички ставащи събития следва да се преценяват от тази гледна точка. Добре е да се открият ограниченията и трудностите, които са ви пречили в работата и живота, лесно ще откриете грешките, направени по-рано. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, да бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Не се препоръчва уединение. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт „ще пусне корени” и за дълго ще остане в семейството.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.

Секс – Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, най-подходящ е класическият вариант. Благоприятно за зачеване на дете.

Пострижката в 10 лунен ден увеличава късмета и силата.

Днес е 2 слънчев ден – Добре е да се избавите от ненужни връзки и лъжливи приятели. Борете се с лошите мисли. Избягвайте да давате пари назаем днес. Добре е да се купуват нови дрехи, тъй като денят символизира смяната на старата обвивка с нова.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.