Астро: Денят, в който молитвите биват чути

Луната е в знак Телец до 04:12ч на 7 януари.

Търпението забележително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние прави хората по-упорити и напористи. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза.

Продължава 11 лунен ден до 13:25ч на 5 януари (от 13:00ч на 4 януари)

Денят има доста силна енергия, така че изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. Не рискувайте с нови проекти и избягвайте важни въпроси. Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Бъдете внимателни с режещите инструменти.

Доминиращ 12 лунен ден от 13:25ч на 5 януари до 13:53ч на 6 януари

Символи на деня – сърце, Чашата на Граала.

Цветове на деня – различни нюанси на синьото – цвета на морските вълни, лазурно синьо, небесносиньо.

Енергията на деня – пасивна и спокойна външно, активна вътрешно.

Медитация – сърце. Добре е да се посети църква. Това е ден, в който молитвите биват чути.

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Времето, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна духовна работа.

Физическото натоварване да е малко – подходящи са занимания – стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание.

Идеален ден за нежни чувства, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов. Идеален за сключване на брак. В този ден не трябва да има грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Добре е телесните удоволствия да минат на заден план. Ако все пак предприемете интимност, то сексът трябва да бъде колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото да има повече любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

21 слънчев ден – Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Добре е, ако в този ден получите писмо или ви звъннат по телефона – знак за кармична връзка с човека. Ще имате заедно общи дела.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.