Астро: Денят е благословен

хороскоп

Луната е в знак Стрелец до 22:18ч на 14 октомври.

В такива дни настройката е идеалистична. Социалният и общественият живот се активизира. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Засилва се склонността да се търси справедливост и да се защитава правото. Появява се стремеж към признание, както и да се блесне пред другите със знания и способности. Пазете се от прояви на прекомерен оптимизъм и гордост. Ограниченията сега се понасят трудно. Най-идеалното време за провеждане на рекламни компании, презентации.

Уязвими са областта на таза, кръвоносната система. Не се препоръчва преливане на кръв в този период. Може да се предприеме профилактика на белите дробове. Да не се преяжда и да не се натоварва черния дроб с алкохол и мазна храна. Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. Прекрасно е за начало на оздравителна програма. В дните на Стрелеца особена енергия притежават настойките направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака. Това са жълт кантарион, градински чай (салвия) и бял равнец. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати.

6 лунен ден започва от 11:56ч и продължава до 12:55ч на 14 октомври.

Първият от “благословените дни” и поредният пасивен ден в лунния цикъл. Символ на деня е жерава, който се явява връзката между човека и Космоса. Сега хората стават по-възприемчиви от обикновено. В този период се поглъща и усвоява енергията на Вселената. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Могат внезапно да бъдат намерени тези вещи, които са били изгубени или откраднати.

В 6-ти лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да отсеете къде е истината и къде лъжата. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Лесно се усвояват знания. Този ден е особено благоприятен за смели и амбициозни проекти.

Денят е спокоен и мирен. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. Ден за любов, смирение и прошка. През това време не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж.

Отърсете мисълта си от житейските грижи. Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете – нищо няма да ви боли. Болестите започнали в този ден протичат бързо.

Денят много подхожда за общуване с представителите на противоположния пол.

Секс – В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките. Шести лунен ден е добър за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно състояние.

Подстригване – Ако ви предстои да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

Гадаене – благоприятно време за гадаене на бъдещето.

Сънища – За сънищата си е по- добре на никого да не разказвате. Към тях се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Символите могат да разкрият на човека бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Днес е 27 слънчев ден – Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да правите разходки пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви боклуци, раздайте ги на по-бедните хора.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.