Астро: Денят е изпълнен с мистика

pixabay.com

Луната е в знак Риби до 09:12ч на 10 април, след което преминава в знак Овен.

Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

28 лунен ден от 06:34ч на 10 април до 06:55ч на 11 април

Хармоничен и светъл ден, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите.

Всичко, което досега е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Денят е изпълнен с мистика. Могат да се случат интересни неща с вас. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ако ви споходят неприятни събития,  това ще е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец. Ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях.

И в душата на човек и в природата цари хармония. Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и да не се казват лоши думи. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде – както хубавото, така и лошото. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми.

Молитвата и покаянието сега действат благотворно. Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден иначе ще станете съпричастни към разрушението. Добре  е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя.

Хубаво е да приготвите вкусна храна, да бъдете щедри в постъпките си, да направите подарък на жена. Болестите започнали в този ден не са опасни. Месото е добре да се избягва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна. Подходящо за гладуване, за изчистване на организма. Може да използвате прясно изцедени сокове.

Не е подходящо за подстригване. Може да снижи вашата активност.

Секс –На прелюдията е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия секс. А той трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а да се основава на чувства.

21 слънчев ден – Денят носи силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.