Астро: Денят е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела

Луната е в знак Козирог до 03:21ч на 10 февруари

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност, точност, организация, ред и акуратност. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за друго време. Всяка работа трябва сериозно да се обмисля. Отложете делата, които изискват посещение на кабинети и офиси на органите на властта, държавни институции и финансови ведомства. Отложете и всяка романтика и любовни дела.
Уязвими са костната система, гръбначния стълб и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар.

27 лунен ден от 05:10ч на 8 февруари до 06:09ч на 9 февруари

Това е мистичен ден, време за откровения, познания и тайни. В този ден се задействат мистериите на Нептун и човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Днес добре се съчетават разума и интуицията. Интуитивно можете да получите всички тайни знания. 27-ия лунен ден е ден на надежди и търсения.

Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Препоръчват се медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. На този ден трябва да се отървем от собствените илюзии и да осъзнаем отговорността за всяко едно от нашите действия. Денят обещава много неочаквани открития.
Добър ден за общуване с хора от по-старото поколение. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други роднини, даже своята първа учителка. Те могат да ви научат на много неща, могат да ви предложат варианти за решаване на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, ако възрастен човек поиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Имате възможност да погледнете по нов начин старите проблеми.

27лунен ден е добър за всяка работа, но той е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела. Ден за активно отношение към живота, помагайки на други хора, които имат нужда. Хубаво е да слушате релаксираща музика, но да не е силна. Тя въздейства активно върху енергийните центрове. Религиозната и класическата музика почиства и отваря чакрите Анахата и Вишудха. Спазми от съвременната музика обикновено се усещат в долните чакри в Муладхара.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност, пиянството. Енергиен център са коленете. При неправилно поведение може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит.
Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Диета – Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна.  Добре е сега да не се консумират цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша червено вино, но от останалият алкохол се въздържайте.

Секс – Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.
Покупки- Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Подстрижка – Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

25 слънчев ден – Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте обич. Не се препоръчва да упорствате и да започвате нови дела. Противопоказни са всякакви авантюри. Не се сърдете на никого. Не трябва да се изричат лъжи.
Ако проявите безпокойство, раздразнителност, че нещо не е както трябва – това е знак, че не вървите по правилен път. Ако загубите малка сума пари или нещо друго – това е знак, че изчиствате Кармата си. Скоро ще бъдете възнаградени с двойно повече, стига да не съжалявате за загубеното.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.