Астро: Денят е посветен на любовта

Слънцето преминава в знак Водолей, където ще остане до 19 февруари. Хората ще имат по-голямо желание да бъдат свободни, независими. Трудно ще търпят окови и ограничения. Дипломация, оригиналност, общителност, желание за реформи, новости, демократични принципи ще излязат на преден план.

Луната е в знак Рак до 05:56ч на 21 януари.

Хората сега с по-голяма загриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проявата на капризи, неустойчиво настроение и изразяване на претенции. Повишава се чувствителността, емоционалността. Хората стават по-възприемчиви и раними. Вътрешните преживявания имат важно значение. Нежелателно е да се отправят критики и забележки.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. Не трябва през това време да се правят никакви операции в тези области. Добре е  за вадене на зъби.

Продължава 15 лунен ден от 15:34ч на 19 януари до 16:38ч на 20 януари.

Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Не трябва да губите самообладание. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Възможно е да имате неприятни изненади.

Ако сте скарани с някого, сега не е подходящо за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини или разочарования в любовта. Лесно се стига до кавги, възникват спорове, пораждат се конфликти. Избягвайте изблиците на емоциите. Отложете изясняването на отношенията и ограничете контактите с хората. Избягвайте ненужните и празни разговори.

Следва 16 лунен ден от 16:38ч на 20 януари до 17:50ч на 21 януари.

Ден на хармония и равновесие между физическите и тънките тела. При всякакви ситуации е необходимо да има спокойствие и уравновесеност, да се съблюдава умереност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Общата задача през днешния ден е да се поддържа справедливост в проявения мир.

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Ден за приемане на красотата под всяка форма. Повечето хора чувстват енергиен спад. Никой няма вече сили за спорове и скандали. След напрежението, най-накрая се появява възможност за спокоен отдих. Не започвайте да изяснявате отношения. Обърнете внимание на децата.

Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др.

Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден – пеперудата, гълъба.  Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, да се нахранят гладните животни и птици.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Днес е 6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат един на друг. Време за укрепване на роднинските връзки и между близки хора. Старайте се да направите нещо приятно за другите: изричането на искрени комплименти е най-малкото, което можете да сторите. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Обезателно отделете време на своите деца. Ако си поговорите с дете в този ден, направите нещо добро за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.