Астро: Денят е свързан с мистериите на Нептун

Луната е в знак Близнаци от 02:14ч на 26 юни до 14:55ч на 28 юни

Добро време за комуникативните и мобилни хора. Периодът ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид – телефон, SMS, интернет, общуване на живо. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много важно да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна.

Периодът принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Енергията се разпилява в „нищонеправене”, свободни развлечения, безгрижно любопитство, безполезни усилия. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

Уязвими са плещите, раменете, ръцете и пръстите, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 27 лунен ден от 03:41ч на 26 юни до 04:13ч на 27 юни

Мистичен ден, време за откровения, познания и тайни. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение, тъй като е свързан с Нептун.

Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което трябва да се движите. Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес.

Време за подготовка за нов жизнен етап. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената.

За да премине успешно денят, добре е да  поддържате в леко и радостно състояние ума, да избягвате напрежение и вълнения. Сега хармонично се съчетават интуицията и разума. Вслушвайте се във вътрешният си глас.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност, затова се препоръчват медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Постарайте се да не зацикляте върху конкретни житейски проблеми, особено битовите.

Опасно е пиянството, да се слуша силна музика. Енергиен център са коленете. При неправилно поведение може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология.

Не се препоръчва да се купуват нови неща. Смята се, че средствата, насочени днес към благотворителността, създават добра и блага карма, която впоследствие носи богатство – духовно и материално.

Подстригването е подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Слънчев календар – 8 слънчев ден –  В този ден може да се случи всичко. Денят е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Насърчават се всички иновации и начинания, особено с елемент на авантюризъм. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.