Астро: Денят е труден и сложен

pixabay.com

Пълнолуние в знак Близнаци в 06:09ч. Луната
се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Това е много важен период.

Луната е в знак Близнаци до 09:50ч на 9 декември

Емоциите са по-повърхностни. Увеличава се склонността към лекомислени и повърхностни постъпки, вземане на неочакваните решения. Необходимо е да има повече самоконтрол. Рутинната работа сега е досадна и скучна. Много е полезно да се правят разходки и кратки пътувания. Необходим е много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 16:50ч

Лунният календар определя този ден за сатанински. Смята се за труден и сложен. Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се запази спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията.

Хората, които се поддават на съблазни сега, могат да получат неприятни последствия. Тайното може да стане явно. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите.

Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се яде месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е висока днес. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение.

Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време. В този сложен ден, романтиката е неуместна. Периодът се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние и да се съсредоточите върху енергията си ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.

Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 16:50ч на 8 декември до 17:37ч на 9 декември

В този ден се постига равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се стремите към златната среда.

Слънчев календар – 23 слънчев ден – Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Подходящо за социални мероприятия. Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще овехтеят.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.