Астро: Денят крие опасности

Уран става ретрограден.

Луната е в знак Рак от 02:37ч

Засилват се чувствителността, емоционалността, възприемчивостта и ранимостта. Собствените преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението става променливо и нестабилно. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия. Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома.

Уязвими са стомаха, черния дроб и млечните жлези. Не се препоръчва да се прави масаж на тялото, да се извършват ендоскопски изследвания и промивки на стомаха и червата. Кърмещите жени трябва да внимават за мастит. По време на Луна в Рак се увеличава апетита. Трябва да се отдава предимство на плодовете и зеленчуците, да се пие по-малко вода – възможно е подуване и отоци.

Доминиращ 26 лунен ден от 02:16ч на 15 август до 03:09ч на 16 август

Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Те се суетят, бърборят излишно, сплетничат. Така се изразходва много излишна енергия. Да се избягва физическото натоварване. Препоръчва се въздържание от активни действия, повече е добре да се почива и да не се хабят силите. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Сега хората са склонни към лековато поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Добре подбирайте хората, с които общувате. Откажете се от ненужните връзки и контакти.

Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са предпазливи. Нараства опасността от кражби и загуби.

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

Секс – По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Благоприятно е за молитви, за посещение на църква или храм.

28 слънчев ден – Да не се започва нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко наоколо – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други злини. Проявете внимание и загриженост към близките си. Добре е за уединение, медитации. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.