Астро: Денят на втория шанс

Луната е в знак Стрелец от 01:33ч до 01:15ч на 15 юни

Луната в знак Стрелец ни кара да мислим абстрактно, да се стремим към стабилност, спокойствие, искаме да правим всичко по правилата. Социалната активност се увеличава. Гледаме към бъдещето с по-голям ентусиазъм.

Избягвайте преяждането, сега черният дроб и стомахът доста трудно ще се справят с усвояването на тежката храна. Ако искате да подобрите външния си вид, правете топли маски от плодове, билкови отвари. Не се препоръчва посещение при зъболекар, пробиване на уши, правене на татуировки

Стрелец е знак на елемента огън, затова се смята, че когато Луната е тук дава само сухота и безплодие. Не си струва да засаждате нови растения, както и да пресаждате отново стари. Единственото нещо, което може да направите е да засадите растения, които растат бързо, като магданоз, лук, чесън, грах, боб и т.н.  Растенията днес са особено чувствителни при засаждане, така че ако ги засадите неправилно, те може да не се вкоренят или да дадат малко плодове.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 20:16ч на 13 юни (от 18:54ч на 12 юни)

Символ на днешният ден е тръбата, тромпет. Четиринадесетият лунен ден е един от най-мощните енергийни дни този месец, последният ден преди пълнолунието, последната възможност да завършите коригирането на посоката на вашите дела.

След пълнолуние ще имаме много по-малко възможности да променим каквото и да било: през първата половина на лунния месец ние задаваме темпото и посоката за изпълнение на нашите дела, а през втората, сякаш по инерция, въплъщаваме нашите планове. По-точно, вече не е нужно да полагаме специални усилия – ако през първата половина на лунния месец сме следвали препоръките и сме прекарали всеки лунен ден както трябва, следващата половина от щедрия лунен месец ще ни възнагради с изпълнението на нашите идеи. Ако този лунен месец не сте имали време и възможност да дадете шанс на идеите си да наберат инерция, не се притеснявайте, новият лунен месец е пред вас скоро.

Този ден не бива да се проспива и да го прекарате в пасивност. Днес имате потенциал, който просто ще „изгори“, ако не го използвате. Опитайте се да използвате енергията си по предназначение. Денят на втория шанс.

Четиринадесетият лунен ден също е до известна степен ден на пречистване. Помислете за чистотата, както психическа, така и физическа. Опитайте се да изчистите живота си от всичко, което ви притеснява. Направете общо почистване у дома, запалете свещи, прогонете мислено цялата натрупана негативна енергия.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт.

Най-доброто време да купите това, за което сте мечтали отдавна. Ако сте спестявали пари дълго време, работили сте усилено, за да придобиете желаното нещо, то сега е моментът да го направите. Ако нямате нещо набелязано, препоръчително е да се въздържате от пазаруване, тъй като в крайна сметка може да се сблъскате с много неприятни изненади. Периодът е подходящ за големи покупки, инвестиции в кола, жилища, земя.

Следва 15 лунен ден от 20:16ч на 13 юни до 21:34ч на 14 юни

Слънчев календар – 25 слънчев ден –  Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Ден за прошка – става за изясняване на отношенията. Помирете се с тези, с които сте скарани. Благоприятно е за семейни събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

Подходящ е за молитви. В този ден човек може да стигне до истинският си Учител.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.