Астро: Денят носи огромна енергия

Луната e в знак Водолей до 06:43ч на 16 ноември.

Луната в този знак прави хората по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно те се стремят към свобода, промяна. Добро време за научна работа, изобретения. Полезно е да се ориентирате към бъдещето, но е необходимо реално да прецените всички шансове и възможности, да не позволявате въображението да вземе връх. Трябва внимателно да помислите преди да кажете  нещо. Душата има нужда от нещо по-вълнуващо. Възможни са изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. Собствените действия, поведението на други хора могат да бъдат доста неочаквани и необичайни.

Уязвими са очите, коленете, долните стави. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте сега да ходите пеша на дълги разстояния.

Хронология на лунните дни:

7 лунен ден, който започва от 12:15ч на 13 ноември и продължава до12:54ч на 14 ноември.

Денят носи огромна енергия, която трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове. Удачно е за бързи и краткосрочни дела. В този ден могат да станат непредвидени събития.

Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Не отправяйте лоши такива. Желателно е да се говори по-малко. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити.

8 лунен ден, който започва от 12:54ч на 14 ноември и продължава до13:29ч на 15 ноември.

Ден за трансформация и възраждане – символ Феникса. Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Външно можете да останете пасивни.

Важно е бързо да умеете да решавате проблемите, да не им оставяте време за развитие. Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост.

Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Може мислено или реално да  поискате прошка от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и вие да простите на тези, които са ви наранили. Сега това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност.

Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител. Гледайте  пламъка на запалена свещ и си представяйте как всички обиди и неволи изгарят в него.

Време за обновление, за очистване – душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Заболявания започнали в този ден болестта може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите. Най-добре е да се яде лека храна.

Даже най-малките спорове в къщи или в службата трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън на един към друг. Не бива да се злослови в този ден.

Morkadis

Секс – Най-добре е да го избегнете. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Бизнес – Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Подстригване – Не се препоръчва.

Сънищата са вещи, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Може да получите отговор на измъчващи ви въпроси.

Днес е 29 слънчев ден – Ден на благите проявления и начинания. Най-добрият ден за молитви. Добре е да се посети храм. Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.