Астро: Денят носи смесено влияние от позитивни и негативни енергии

Луната е в знак Везни до 07:04ч на 13 юни.

Луната във Везни носи атмосфера на спокойствие и хармония. През това време цари дух на хармония и желание за общуване, за партньорство, за сътрудничество. Хората са по- миролюбиви, проявяват разбиране към нуждите на другите. В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Накарайте детето ви да се почувства пълноправен член на семейството. Проявете нужното уважение към него. Благоприятно време за преговори от всякакъв вид. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор.

Благоприятно за лекуване на зъби, за козметични процедури. Уязвима става ендокринната система, особено панкреаса, също и бъбреците. Диабетиците да спазват строга диета.

Предшестващ 9 лунен ден до 15:43ч на 12 юни.

Денят се счита за неуспешен за каквито и да било действия и ангажименти. Този ден ни призовава да бъдем внимателни към всичко. Не предприемайте нищо по финансови въпроси, не оформяйте документи. Избягвайте да слушате всякакви съветници. Има голям риск да станете жертва на измама и мошеничество. Намалете общуването си, тъй като хората сега са с повишена конфликтност. Трудно се постигат споразумения и компромиси.

Избягвайте стресови ситуации, максимално опростете работата си. Не се мяркайте пред очите на началниците си. Колеги, клиенти и партньори са недружелюбни и могат да се заядат за нещо. Избягвайте новите запознанства. Бъдете внимателни при физическа работа, тъй като са възможни наранявания, дори и сериозни.

Всичко, което се случва не е случайно, а има съществена причина за появата му и тя се крие у нас. Ако ви укоряват, това означава, че и вие сте обидили някого, а ако сте били измамени, това означава, че сте постъпили нечестно с друг човек.

Не се гледайте в огледало, особено в цял ръст. Може да се подстригвате, но ако не е належащо, все пак отложете.

Следва 10 лунен ден от 15:43ч на 12 юни до 16:53ч на 13 юни.

На 10-ия лунен ден всичко, което е свързано с традициите, рода и семейството преминава особено активно. Този ден е добър за финансови въпроси, ако те някак са свързани с вашето семейство.

В същото време можете да очаквате малки финансови приходи. Комуникацията на работното място е доста приятна, особено в сплотени екипи. Днес енергията е ключът и с един замах можете да изпълните седмичната работна норма. Това е един от най-успешните дни на месеца за хора, които гонят кариера и бизнесмени – използвайте този изключителен момент! В този ден добре се развиват самостоятелната, обществената и колективната работа. Днес стои на прага ви професионалният успех. Освен това този ден е добър за преговорите. Десетият лунен ден е много благоприятен за продължаване на всичко, което вече сте започнали да правите.

Хората днес са лесни за общуване и за разлика от предишния ден, не са така конфликтни. Контактите с противоположния пол носят радост, силните и здрави връзки са особено приятни и могат да бъдат допълнително заздравени.

Ако се разстроите от нещо – няма значение. Неприятното усещане скоро ще премине, след известно време напълно ще забравите за случилото се.

От това как ще прекарате този лунен период, зависи характера на протичането на следващите няколко лунни денонощия.

Morkadis

В 10 лунен ден е подходящо за всякакви семейни покупки, такива, които касаят всички членове на семейството – например нова кола, нова пералня, битова техника, всичко, което ще повиши благосъстоянието на цялото семейство. Непременно обърнете внимание на мнението на по-възрастните членове,тъй като те олицетворяват семейната традиция.

Прекрасно време за зачатие, за първа брачна нощ и въобще да се потопите в интимното удоволствие.

Днес е 24 слънчев ден – Ден на тежки изпитания – най-стресиращия и напрегнат ден от слънчевият календар, изискващ големи усилия. Ден на разгула на тъмните сили, затова е необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост във всяко действие. Много труден и критичен ден, който служи за проверка силата на собствената вяра, на съвестта и жизнените принципи. Този ден е благоприятен за онези хора, чиято вяра е непоклатима, не се поддават на никакво изкушение.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.