Астро: Денят се смята за добър и щастлив

Петък е ден на Венера

Венера преминава през знак Близнаци, отивайки към квадратура с Нептун (точният аспект ще е на 27 юли, но вече действа). Това може да създаде някои емоционални проблеми, да доведе до предателство, измама, така че някои хора могат да избягат от реалността и да живеят в илюзии и фантазии.

Преди обяд Луната влиза в квадратура с Венера, което може да ви донесе трудности с други хора и раздори в общуването. Може би събеседниците ви ще бъдат „по-твърди“ от обикновено. Не е добре нито за бизнесът, нито за финансите. Следва опозиция на  Луната с Нептун, което може да донесе объркване, разсейване, така че лесно може да се направят грешки. С този аспект трябва да избягвате всичко, свързано с алкохола и наркотици и дори да обърнете внимание на това, което ядете или пиете.

И в края на деня Луната прави красиви тригони с Юпитер и после с Плутон, което може да донесе оптимизъм, добри обстоятелства за финанси и печалба.

Луната е в знак Дева до 04:55ч на 25 юли

В дните на Девата хората стават практични, рационални и педантични.   В тези дни малките неща изглеждат много важни и е много лесно да се карате за глупости, които не си заслужават внимание. В същото време Луната в Дева ни прави по-отговорни и дисциплинирани. По-лесно се изпълнява работа, която изисква голяма прецизност на действията, внимателност и концентрация. В дните на Девата е по-добре да не се стремите към големи проекти и рискови стъпки. Сега по-лесно ще се справите  с трудоемка, досадна и монотонна работа, отколкото други дни.

Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Доминиращ 5 лунен ден от 10:10ч на 24 юли до 11:24ч на 25 юли

Този лунен ден се смята за добър и щастлив. Негов символ е Еднорогът, който означава чистота и целомъдрие. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването, днес се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над осъзнатостта. Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка. Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Това може да бъде подпомогнато като четете молитви и напявате мантри.

Физическото натоварване е полезно. Особен ефект има и практикуването на йога, при което има релаксация не само на тялото, но и на ума. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване. Не е подходящо за сериозни дела, нови дела, за творчески начинания.

Според поверието за лунния ден е добре днес да поплачете, при това не само на сън, но и в действителност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства. Този лунен ден подхожда за кръщение.

За уязвима зона се счита стомаха. Употребявайте само лека и прясна храна, свежи продукти, лесни за храносмилане. Препоръчват се млечни продукти. Да се избягва месото. Пийте билкови чайове. Ако здравето ви пострада днес, това е знак, че трябва да промените нещо в себе си. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Всяка храна, която приемате сега и постъпва в организма, се отразява не само на тялото, но и на аурата.

Сексът в този лунен ден се смята за целебен, трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Подстригването може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно състояние.

6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Добре е да успеете намерите пътя към сърцето на друг човек. Подпомагайте другите хора, старайте се да направите нещо приятно за тях, правете им комплименти. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Ако си поговорите с дете в този ден, зарадвате го с нещо, целия месец ще срещате щастието.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.