Астро: Ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно

Луната е в знак Риби до 05:58ч на 4 април.

Периодът е подходящ за благотворителна дейност, добре е за творчески занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички дела, които изискват точност и внимание, за изчисления и фина ръчна работа. Може да се използват духовни практики. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чудесен ден за духовни инициации.
Уязвими са ходилата, пръстите. Може да провеждате лечебни процедури на тези области, но не е подходящо за никакви операции. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва сега повече.  Полезно е да бъдете сред природата, особено при водоеми – това повишава тонуса, засилва менталната енергия.

Доминиращ 28 лунен ден от 06:37ч на 3 април до 07:02ч на 4 април

Хармоничен и светъл ден, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите.
Всичко, което досега е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Денят е изпълнен с мистика. Могат да се случат интересни неща с вас. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове.

Ако ви споходят неприятни събития,  това ще е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец. Ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях.
И в душата на човек и в природата цари хармония.

Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и да не се казват лоши думи. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде – както хубавото, така и лошото. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми.

Молитвата и покаянието сега действат благотворно. Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден иначе ще станете съпричастни към разрушението. Добре  е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя.

Хубаво е да приготвите вкусна храна, да поканите гости, да бъдете щедри в постъпките си, да направите подарък на жена. Болестите започнали в този ден не са опасни. Месото е добре да се избягва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна. Подходящо за гладуване, за изчистване на организма. Може да използвате прясно изцедени сокове.

Не е подходящо за подстригване. Може да снижи вашата активност.

Секс –На прелюдията е необходимо да се отделите повече внимание, отколкото на самия секс. А той трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а да се основава на чувства.

Сънища – Информацията в сънищата може да се използва. Ако не запомните съня си, това означава, че сте прекъснали връзката си с небесата, твърде много сте се отдалечили от духовната си същност.

Днес е 14 слънчев ден – Приветстват се тишината и спокойствието. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Също така добре е да раздавате подаръци, да подавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите. Спомнете си за своите предци и отправете молитва за тези, които са напуснали този свят, запалете им свещичка.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.