Астро: Ден, в който молитвите биват чути

Марс преминава в знак Рак.

Луната е в знак Везни до 00:27ч на 17 май.

Сега най-лесно се намира общ език с другите хора, най-добрият период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Подсъзнателно се избягват споровете и конфликтите. Обратната страна на медала е, че хората са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Повява се неоправдана мнителност, страх и неувереност в собствените сили. Всичко трябва да бъде в равновесие иначе повече ще загубите отколкото да спечелите. Не назначавайте важни срещи изискващи вземане на решения, подписване на договори, делови срещи, обсъждане на нови проекти. Лунният период не позволява да се прецени правилно ситуацията и да се вземе вярното решение.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да са особено внимателни. Сега е най-подходящо да се започне програма за отслабване и съответните процедури. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Луната преминава на празен ход от 12:38ч до полунощ. През втората половина на деня не предприемайте нищо важно. Може да се върши ежедневната работа или при възможност да почивате.

Доминиращ 12 лунен ден до 17:55ч на 16 май (от 16:44ч на 15 май)

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите, не трябва да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави.

Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него! Избягвайте да се оплаквате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е само за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба.

Потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в дела. Не е добре да се започва и предприема нищо, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо.
Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, означава, че неправилно сте използвали мъдростта на лунния ден.

Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да търсите примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени.  Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела, да ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и близките си.

Подстригването в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство. Ако подстрижете макар и няколко косъма, това ще ви настрои към енергията на здравето и изобилието.

Следва 13 лунен ден от 17:55ч на 16 май до 19:07ч на 17 май

Днес е 27 слънчев ден – На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да правите разходки пеша, по-малко да стоите в затворени помещения.

Молете се за своите близки, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.