Астро: Ден, в който се пробуждат силите на природата и в човека

Меркурий преминава в знак Лъв. На 8 юли става ретрограден, на 19 юли отново се завръща в знак Рак. На 2 август излиза от ретроградност, на 11 август отново влиза в Лъв, където ще остане до 29 август.

Луната се движи на празен ход от 10:53ч до 16:33ч.

Не е благоприятно време за никакви начинания. Бизнес проектите, които са се появили по това време да не се надяват на траен успех. Не пишете завещателни документи, не купувайте и не влизайте в нов дом, не уреждайте попечителство. Въздържайте се от сключване на договори от какъвто и да е вид. Не постъпвайте на работа по това време, ще имате проблеми. Ако в това време ви утвърдят на нова длъжност, бъдете готови да я загубите в скоро време. Не подавайте искане в съда. Ако в този момент се влюбите от пръв поглед, тази любов може да ви донесе страдания и да завърши драматично. Не си определяйте срещи.

Намаляваща Луна в знак Овен до 16:33ч

Този период се определя за човек като време на засилена умствена дейност, целеустременост и оптимизъм. Въпреки това, в дните, когато Луната е в знак Овен, раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се увеличават, силно се изострят емоциите. Чувствата лесно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити. Струва му се, че всеки, с когото комуникира, иска да го обиди. Опитайте се да не казвате болезнени думи, тъй като разрушените през това време връзки са трудни за възстановяване.

Тъй като главата и лицето са особено уязвими по това време, операциите на ушите, очите и шията са нежелани и дори вредни. Претоварването на тези части на тялото също не е желателно. Не протезирайте зъбите и не подстригвайте косата.
За да избегнете главоболие и мигрена, в дните на Овен трябва да пиете повече течности, а по-добре – обикновена вода. Намалете употребата на шоколад, кафе, захар и яйчен белтък или се въздържайте.

Луната преминава в земният знак Телец в 16:33ч.

Доминиращ 24 лунен ден от 02:25ч на 27 юни до 02:51ч на 28 юни

Период на разрушаване на старото и съзидание на новото. Лунен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия.
Можете да пътувате, да започнете нещо важно (не не по време на празния ход на Луната). Добре е да се даде възможност да се завърши започнат проект.
Планове най-добре да не правите, а да живеете без да планирате нещата, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. В 24-ти лунен ден често се реализират родовите проклятие, така че трябва да бъдете много внимателни към случващото се.

Ако имате възможност, прекарайте повече сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Добре е да се пие отвара от лайка, да се дъвче просо, да се заредите като стоите облегнати на бор 20-30 минути. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Не е добре да се гладува, напротив – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор. Ден за лечение чрез билки.
Лесно могат да стихнат и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения. Добър ден за контакти и нови запознанства, за съпружески отношения и любовни срещи.

Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. 24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия и ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се занимавате с физически упражнения, автотренинг и др.

Покупки – Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни.

Сънища – Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение.

9 слънчев ден – Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Полезно е да се ходи пеша.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.