Астро: Ден, в който става борба на злите сили със светлите

Луната e в знак Стрелец от 04:40ч на 13 декември до 05:36ч на 15 декември

Преминавайки през знак Стрелец, Луната придава на човек идеалистична нагласа, склонност към философстване, усилва желанието му да покаже своята компетентност. Увеличава се жаждата за приключения и желанието да пътува. Прекрасно време за духовна и интелектуална работа. Това е най-доброто време за учене, най-лесно се усвоява новата информация. Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост.

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, сухожилията, кръвоносната система.

29 лунен ден от 06:07ч на 13 декември до 07:25ч на 14 декември

Един от най-тежкитe дни на лунният месец. Борбата на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Въобще, старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти, обществени мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи могат да се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски неща. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Нужна е постоянна защита – чрез молитва, очистване. Не е добре да носите в себе си изделия от рог и кости.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се избягва изясняването им, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Секс – Добре е да се откажете от всякакъв вид секс. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Подстригването в този ден увеличава самоувереността. Желателно е съвсем късо да се подстрижат тези, които са уморени от обичайния начин на живот и планират големи промени за бъдещето. Обновете своите коси, за да могат резултатно да работят за вас.

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи и благовония, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

28 слънчев ден – В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня. Хубаво е да изчистите всичко около вас.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.