Астро: Ден, в който трябва да бъдете щедри и да доставяте радост на хората, които обичате

Луната е в знак Скорпион до 23:36ч

Луната в Скорпион се нарича от някои астролози „луда Луна”. Тя тласка човек към черногледство, към крайности, засилва емоционалността, оцветена от неудовлетвореност, но в същото време изостря интуицията и детективските способности – умението да се разкриват тайни. Добър момент за творчески, интелектуален труд, който изисква много ентусиазъм и енергия. Не е добра идея да се организират партита по това време. Не започвайте да изяснявате отношения – последствията могат да бъдат непредсказуеми.

Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те сега се вземат под влияние на емоциите и няма да са правилни. В никакъв случай да не се действа с устрем към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и пренесете замисленото за по-късно.

Избягвайте остра и тежка храна, яжте много пресни зеленчуци и плодове. Уязвими органи: половите органи, цялата отделителна система, жлезите с вътрешна секреция, жлъчен мехур, дебело черво. Операциите върху гореспоменатите органи и в областта на носа са противопоказани в тези дни. Подходящо е половото въздържание.

Продължава 17 лунен ден до 23:09ч на 10 април (от 21:52ч на 9 април)

Ден на мистериите на Дионис. В този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии. Период на вътрешна свобода и разкрепостеност, но не бива да се стига до буйства и пиянства.

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Нищо не трябва да стига до крайност. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не следва да се живее по план, защото нещата могат да протекат по напълно различен начин. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост на хората, които са ви скъпи и да не отказвате нищо на децата.

Радвайте се на живота във всичките му проявления. Време за радост и веселие. По собственото си настроение и състояние можете да определите правилно ли сте избрали своя път. Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими. Ако сте в приповдигнато настроение, бодър дух, значи сте здрави както физически, така и психически. А ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – верен знак, че някъде грешите,  замислете се какво не е наред в живота ви и с вас. Болестите възникнали в този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Сега може да се яде и пие всичко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено, подгряно с подправки и мед.

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването.

Следва 18 лунен ден от 23:09ч на 10 април до 00:23ч на 12 април

21 слънчев ден – Денят носи силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Ден за възстановяване на справедливостта, за борба за истината.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.