Астро: Ден, в който трябва да бъдете щедри и да доставяте радост

В 07:13ч има Пълнолуние (Слънцето е в опозиция на Луната) по оста Близнаци-Стрелец.

То действа неблагоприятно на нашата психика, прави ни емоционални. По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт. Творческите натури (художници, поети) получават прилив на вдъхновение, а криминалните личности – допълнителен стимул към престъпни замисли. В този период не вземайте сериозни решения. Увеличават се пътните произшествия, нараства броя на инцидентите и злополуките.

Луната е в знак Близнаци до 01:24ч на 13 декември

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Енергията се разпилява в „нищонеправене”, свободни развлечения, безгрижно любопитство, безполезни усилия. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

Да останете сами не е добре, посещение при роднини или близки приятели ще донесе повече радост. Емоциите са повърхностни, въпреки че предизвикват бурни реакции.Човек започва да търси нова, свежа информация, става любознателен, има потребност от „храна за ума”.

Уязвими са нервната система, ръцете и плещите, не ги натоварвайте.

Продължава 16 лунен ден до 17:15ч на 12 декември (от 16:31ч на 11 декември)

Ден за миротворчество, радост и хармония. Необходимо е да се съхрани душевната чистота, да се поддържа справедливост. Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Добре е да се прояви щедрост, любов и алтруизъм.

Добре е във всичко да има умереност. Към всичко се отнасяйте спокойно, без излишно напрежение и без негативни емоции. Нужно е да се освободите от всякакви излишни страсти. Постарайте се да стоите кротко и мирно, не започвайте да изяснявате отношения с никого. Противопоказни са всякакви прояви на агресия, злоба, завист. Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа.

Следва 17 лунен ден от 17:15ч на 12 декември до 18:07ч на 13 декември

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло.

Нищо не трябва да стига до крайност. Трябва да има хармония, всичко да бъде в нужната мярка и на време. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Не живейте по план, защото нещата може да не се получат така, както сте ги планирали. Всичко трябва да носи удоволствие.

В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено, подгряно с подправки и мед. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Най-доброто време да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Забравете за взаимни претенции и обиди.

Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре. Отдайте се на любовта.

27 слънчев ден – Днес  се  отваря небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас и нашите мисли, действия. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.