Астро: Ден загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето

Луната е в знак Скорпион от 00:27ч. до 04:22ч на 19 май.

Характерно е нарастващо напрежение и емоционалната възбудимост. Много хора започват да изпитват недоволство от себе си и околните, да виждат нещата в мрачни тонове. Ако възникне желание за драстична промяна в живота, не се поддавайте – това е само изострена зависимост от промените в настроението. Хората лесно биват обхващани от малки и големи страсти, стават раздразнителни, нервни, мрачни и сърдити. Луната в Скорпион насочва вниманието ни към най-лошите аспекти на живота. В тези дни трябва да сме по-смирени, по-търпеливи и снизходителни към човешките слабости и грешки. Сега е по-добре да не се вземат решения, да не се извършват важни постъпки. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Постарайте се да мислите само за хубави неща.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Подходящо е половото въздържание. Бъдещите майки в тези дни трябва да се пазят от всякакво напрежение, защото сега е по-лесно да получат преждевременно раждане или спонтанен аборт.

Доминиращ 13 лунен ден до 19:07ч (от 17:55ч на 16 май)

Ден загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. Възможно е да научите нещо, което не ви е било известно досега. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях.

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Ден за учение, за усвояване на нови знания, за натрупване на информация, но внимателно я отсявайте. Не приемайте всичко за чиста монета. Можете да внесете изменения и корекции в плановете, делата и проектите си. Първото впечатление при запознанство може да бъде измамно. Не се доверявайте.

Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят. Всичко, което се случва с нас днес е заслужено. Вместо да негодуваме и да се възмущаваме от другите е по-добре да се замислим какво сме направили „погрешно“ и ако е възможно, да го поправим.

Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалното време да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Добре е да се яде храна, съдържаща полезни вещества – сега те ще бъдат напълно усвоена. Болести възникнали в този лунен ден трудно се поддават на лечение. Който заболее и отиде в болница може да остане там за дълго.

Подстрижка – може да се подстригвате през целия ден.

Следва 14 лунен ден от 19:07ч на 17 май до 20:17ч на 18 май

Днес е 28 слънчев ден –Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко – жилището, тялото, Душата. Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ. Ден за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за уединение, медитации.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.