Астро: Ден за алхимия на душата

 

Меркурий преминава в знак Козирог.

Луната е в знак Водолей до 17:43ч на 30 декември

Засилва се стремежа към свобода и независимост. Хората сега стават по-чувствителни и нервни, но доброжелателни. Ден за отдих и разпускане, за любов и развлечения. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти. Настроението е променливо. В това време практически е безполезно да се разчита на разума. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Продължава 4 лунен ден до 10:23ч на 29 декември (от 09:44ч на 28 декември)

Доминиращ 5 лунен ден от 10:23ч на 29 декември до 10:56ч на 30 декември

Този лунен ден се смята за добър и щастлив. Негов символ е Еднорога, който е символ на чистота и целомъдрие. Това е време на проверка на верността към принципите. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването, днес се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над осъзнатостта. Особено полезно е практикуването на йога, при което има релаксация не само на тялото, но и на ума. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване. Физическото натоварване е полезно.

Следете получената информация и тя ще ви посочи кое е полезно за вас и кое е вредно, а също така хората, които са необходими за вашето развитие и тези, които ви пречат.

Не е подходящо за сериозни и нови дела. Започнати днес водят до обратния резултат. Важните неща пренесете за по-благоприятен ден. На този ден е забранено да показвате гнева си и да вредите на някого, тъй като всяко престъпно намерение ще получи същия отрицателен отговор под формата на сериозно наказание.

Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка. Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Според поверието днес е добре да поплачете, при това не само на сън, но и в действителност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства.

Уязвим е стомаха. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Препоръчва се само лека и прясна храна, млечни и свежи продукти, лесни за храносмилане. Да се избягва месото. Пийте повече билкови чайове. Ако здравето ви пострада днес, това е знак, че трябва да промените нещо в себе си. Всяка храна, която приемате сега и постъпва в организма, се отразява не само на тялото, но и на аурата.

Сексът в този лунен ден се смята за целебен, трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Подстригването може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно състояние.

14 слънчев ден – Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Добре е да подаряват, да подавате милостиня, хляб, дрехи и да се молите за душите на починалите. Не нарушавайте хармонията на деня – недейте да спорите, не внасяйте хаос в света.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.