Астро: Ден за вземане на важни решения

Луната е в знак Везни до 02:38ч на 14 февруари

Повишава се жизненият потенциал. Увеличава се желанието за хармония и равновесие. Хората сега са миролюбиви, не желаят караници. Засилва се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Може да се намерят нови решения на стари проблеми. Партньорските отношения могат да бъдат подобрени, а също трансформирани на ново равнище. Подходящо за нови запознанства, за гости.

Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Затова отложете това за по-добър момент. В общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да са особено внимателни. Сега е най-подходящо да се започне програма за отслабване и съответните процедури. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Продължава 20 лунен ден до 23:07ч на 13 февруари (от 21:53ч на 12 февруари)

Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения.

Всички действия трябва да са много добре обмислени. По-добре е да се работи бавно, но качествено, като се проверява внимателно всичко. Правете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще имат само тези, които работят в колектив, задружно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде и ще се изчерпят бързо енергийните ви резерви.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Избягвайте сцени на ревност и неразбирателство, защото могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов, но само ако сте искрени.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг. Подстрижката стимулира оптимизма. Ако сега не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден от 23:07ч на 13 февруари до 00:20 ч на 15 февруари

30 слънчев ден – Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Подходящо за важни мероприятия и за всичко, към което се отнасяте сериозно.

Хубаво е да прекарате повече време сред семейството, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли – по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите.

Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина, леко сияние.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.