Астро: Ден за втори шанс

pixabay.com

Луната e в знак Близнаци до 04:41ч на 1 март

Луната в Близнаци активира любопитството, бързите реакции и умозаключения, дава обща подвижност и общителност. Провокира да се правят няколко неща едновременно, да се плъзгате по повърхността, без да се задълбочавате в същественото, да губите време и енергия за дреболии. Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. Благоприятно за обучение, изпити, научна, творческа, интелектуална работа, за кореспонденция, събиране на информация, за кратки пътувания. Можете да си купите неща, само за краткосрочна употреба. Не се препоръчват покупки на недвижими имоти, мебели.

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система, дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, вятър, в непроветрени и запушени помещения.

Лунен календар: продължава 7 лунен ден до 10:46ч на 27 февруари

Следва 8 лунен ден от 10:46ч на 27 февруари до 11:25ч на 28 февруари

С осмият лунен ден започва втората фаза на лунния месец. На първо място, това е денят на промените, вътрешната трансформация. Феникс, изгарящ в огън и възкръсващ от пепелта, символизира прехода към ново ниво. Промените в човека настъпват на биохимично ниво, на ниво клетки и тъкани. Тялото е наситено с енергия.

Днес Висшите сили дават на човек, ако заслужава „втори шанс“. Осмият лунен ден дава възможност на всеки да започне „от нулата“. Като цяло денят е много активен и може да ви поднесе изненади и неочаквани събития.

Добре е да анализирате миналото си. Спомнете си старите обиди и ги пуснете. Ако можете да се отървете от гнета на миналото и си позволите да започнете да живеете по различен начин, тогава ви очакват сериозни промени към по-добро.

Денят е успешен за работа в екип. Благоприятно време, за да търсите нови партньори и да разширите бизнеса. Най-добрият ден за интервюта. Можете спокойно да започнете нови неща, да очертаете нови планове, да правите ремонт у дома, да отидете на екскурзия, да се преместите в друг дом, да смените работата си. Но не забравяйте: за да внесете в живота нови цветове, ново преживяване и впечатления, трябва да промените нещо вътре в себе си.

Днес черният дроб, стомаха и периферната нервна система са „под атака“ – препоръчително е да ограничите храната и да не претоварвате стомаха. Алкохолът и цигарите са противопоказани. Идеалната диета за днес би била плодове, зеленчуци, зърнени храни. Препоръчва се да запалите свещ, да съзерцавате огъня. Хубаво е сами или някой близък човек да прекара запалена свещ покрай чакрите ви и по тялото отгоре надолу.

В този лунен ден е добре да поискате прошка (реално или мислено) и да простите на хората, да се забавлявате с любимия човек или да сте в кръг от близки хора. По-добре е да избягвате спорове и конфликти. Най-добре е да се избегнат интимни отношения.

Покупки – Подходящо е само да купувате антики или употребявани неща. Всички други покупки няма да донесат радост, а напротив, ще доведат до куп различни дребни проблеми.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.