Астро: Ден за вътрешно преображение

Луната е в знак Везни до 11:20ч на 21 февруари

Луната носи атмосфера на покой и хармония. Повишава се жизненият потенциал. Увеличава се желанието за хармония и равновесие. Хората сега са миролюбиви, не желаят караници. Засилва се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Може да се намерят нови решения на стари проблеми. Прави ви ни по-общителни. Може да ви се прииска да се срещнете със стари познати, да прекарате малко време в приятна компания. Повишава се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония. Партньорските отношения могат да бъдат подобрени, а също трансформирани на ново равнище.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза.

Лунен календар: продължава 20 лунен ден до 22:15ч 

Ден, в който става алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размисъл, в който можете да вземете важни решения.

В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо, да започнете да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки наистина са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция.

Всички действия трябва да са внимателно обмислени. По-добре е да работите бавно, но качествено, като проверявате всяка предприета стъпка. Направете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще постигнат тези, които действат колективно, задружно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде.

Следете своите мисли, думи и постъпки. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти, затова не се карайте със своите близки. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, вече могат да се осъществят. Сцена на ревност и неразбирателство могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден от 22:15ч на 20 февруари до 23:27ч на 21 февруари

Слънчев календар – 7 слънчев ден – Ден за творчески начинания. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да сте мрачни в този ден. Денят е благоприятен за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Това може да е полагане основа за къща, ремонт, реставрация, строителни работи. Трябва да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.