Астро: Ден за милосърдие и състрадание

Луната е в знак Близнаци до 16:04ч.

Въздържайте се от лекомислени действия, прекалена приказливост. Може да се премине през цялата гама от емоции – от радост до тъга. Период на съмнения и колебания. Уязвими остават нервната система, ръцете и плещите, не ги натоварвайте.

Луната се движи на празен ход от 14:50ч до 16:04ч.

В този часови интервал не предприемайте нищо ново и важно. Важно е да бъдете внимателни и предпазливи, да почивате повече, да се занимавате само с обичайните, добре познати дела.

В 16:04ч Луната преминава в знак Рак, където ще остане до 17:22ч на 17 февруари.

Влиянието на Луната управляваща този знак, ще бъде особено интензивно и дълбоко, силно засяга емоционалното състояние на човек. Подходящо време, което трябва да отделим за грижи за семейството, дома и близките хора. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Продължава 11 лунен ден от 12:29ч на 14 февруари до 13:17ч на 15 февруари.

Този лунен ден има много силна енергия. Необходимо е предпазливост и да се внимава във всичко. В човека се събужда огромна сила, която трябва да бъде насочена към съзидание. Денят може да стане опасен, ако не разпределите енергията правилно. Внимателно следете своите действия, общуването с хората. Всяка проява на агресия, злоба, гняв, лоши постъпки, ще се върнат като бумеранг при вас и ще ви удари по най-слабото място. Ако предприемете нещо не трябва да се съмнявате в успеха си, иначе е по-добре да се откажете. Всичко започнато трябва да се доведе до край. Добре е да се предприеме макар и символично скъсяване на косата.

Доминиращ 12 лунен ден от 13:17ч на 15 февруари до 14:14ч на 16 февруари.

Ден за милосърдие и състрадание, включва се космическата енергия на любовта. Ден за уединение, размисъл, молитва, медитация, успокоение, победа на разума над чувствата. Енергията на деня трябва да бъде отправена за правене на добри и благи дела. Препоръчително е да давате подаръци, подаване на милостиня, особено ако бъдете помолени да го направите. Този, който не бъде милостив в този ден, може сам да се лиши от милостта на висшите сили.

Влиянието на деня върху човек може да се изрази чрез повишена чувствителност и емоционалност. Категорично не се препоръчва да се сърдите и да се ядосвате. Не трябва да влизате в спорове и да се карате – после трудно ще се помирите. Не се само съжалявайте и не се оплаквайте от нищо – в това състояние може да останете дълго време. Покажете състрадание и загриженост на тези, които се нуждаят от това.

Не трябва да започвате нищо, нито да приемате нещо, което е важно за вас. Отложете важните неща – това време не е най-добрият ден за сериозна работа. Денят е неблагоприятен за решаване на финансови въпроси, не е подходящ за търговия, придобивки и хазарт. Съдебните процеси и съдебните спорове, ако е възможно, също е по-добре да бъдат отложени.

Контактите с противоположния пол, любовните взаимоотношения през този период могат да се превърнат в кавги, обиди, недоразумения или неизпълнени желания.

Много добър ден за започване на лечение, почистване на горните дихателни пътища, сърцето и белите дробове. Трябва да се ядат по-малко груби храни и да се пие повече вода. Препоръчват се и сокове (с изключение на ябълката – символ за забогатяване). Абсолютно противопоказано е натоварване на сърцето.

Препоръчва се медитация върху топаз, чароит, опушен кварц с потопени крака във вода.

Подстригването в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство. Ако подстрижете макар и няколко косъма, това ще ви настрои към енергията на здравето и изобилието.

Сънищата (които предстоят петък с/у събота) в този лунен ден са пророчески. Нужно е да им се доверите. Те носят в себе си ключ към решението на вашите проблеми и ви предлагат помощ. Не изпускайте този момент.

Днес е 2 слънчев ден  – свързан е с Благата Мисъл и Божественото слово. Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Различавайте доброто от злото. Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци. Дайте на всеки правото на избор да прецени сам от какво се нуждае. Подходящо време за четене на молитви.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.