Астро: Ден за мистично преображение

Луната е в знак Рак от 00:18ч на 5 август до 10:33ч на 7 август

Влиянието на Луната в този знак е особено интензивно и дълбоко, силно засяга емоционалното състояние. Повишава се чувствителността, ставаме възприемчиви към различните влияния и по-раними. Това е време за проявлението на тези чувства, които човек отдавна е потиснал в себе си. Сега лесно се поддаваме на бързите емоционални реакции, дълбоко се впечатляваме от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции.

Уязвими области са млечните жлези, ребрата, диафрагмата, областта на черен дроб и жлъчка, стомаха и дванайсетопръстникът.

Лунен календар – 27 лунен ден от 02:54ч на 5 август до 03:45ч на 6 август

Енергийно благоприятен ден. Символ на 27-ми лунен ден е тризъбеца. Християните свързват този ден с легендата за падането на манната небесна. Ден за мистично преображение, свързване с духовните източници, ден за постигане на божествена мъдрост и знание. В този период хармонично се съчетава разума с интуицията. Полезно е за занимания за самообразование.

В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването, на които дори не подозирате. Всичко до един момент е хубаво, спокойно и изведнъж могат да се появят раздразнение, гняв, злоба.

Трябва да бъдем по близко до семейството си и близките ни хора, да им помагаме. Не зацикляйте върху конкретни житейски и особено битови проблеми. Не трябва да се изразходва енергията напразно. Злоупотребата може да изтощи организма.

Добре е човек да тръгне на път, да се слуша музика, да се общува с природата. Днес е много подходящо време за медитативни практики, но без концентриране върху определени изображения. Денят е свързан с лечителството, молитвите и светлите надежди за бъдещето. Опасно е да се гледа в днешния лунен ден огледало.

Счита се, че парите дадени за благотворителност в този ден, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Секс – Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Подстрижка – Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж.

Сънищата показват, доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство и доколко е в състояние да запази равновесието между духовния и материалния свят.

Слънчев календар – 18 слънчев ден – Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Ден за възстановяване на справедливостта, затова трябва да се намери справедливо решение. Хубаво е да се дава прошка. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.