Астро: Ден за прояви на любов, нежност, доброта и разбиране

07.12.19 Ден за прояви на любов, нежност, доброта и разбиране.

Луната е в знак Овен до 09:30ч на 8 декември.

Тъй като животът, когато Луната е в Овен се отличава с интензивност, е необходимо да се помни, че получената енергия силно изостря емоциите. Нашите чувства през този период лесно
се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити. Струва му се, че едва ли не всеки, с когото комуникира, иска да го обиди. Опитайте се да не казвате болезнени думи, тъй като разрушените през това време връзки са трудни за възстановяване. Това се отнася особено за телефонните разговори. Главата, лицето и сетивата са особено уязвими по това време. Не е подходящо за лечение на зъбите.

Луната преминава на празен ход от 17:02ч до 09:30ч на 8 декември – този период не е подходящ за важни и нови дела, покупки, подписване на договори.

Продължава 11 лунен ден до 14:34ч на 7 декември (от 14:11ч на 6 декември) Пасивността е нежелателна, но не трябва също така да се занимавате с нищо сложно и сериозно. Не бива да се претоварвате. Необходимо е да се внимава при всяка работа. Неблагоприятно за нови дела и начинания, но добро време за довършване на започнатото.

Доминиращ 12 лунен ден от 14:34ч на 7 декември до 14:34ч на 8 декември Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Ден носи спонтанност и непредсказуемост. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Общуването се отразява благоприятно.

Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се само съжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете в това състояние за дълго.

Благоприятни са проявите на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този лунен ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Ако някой се обърне към вас и сподели проблемите си, посъветвайте го нещо, което според вас трябва да се направи, за да преодолее трудната ситуация.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, медитации, молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и
разбиране. Може да се подстригвате.

22 слънчев ден – Денят благоприятства създаването на нови контакти и освобождаването от всичко ненужно. Старайте се да стоите по-малко време вкъщи. Прекарайте повече време навън сред хората. Денят е добър за всевъзможни контакти – нови връзки и запознанства (дори и мимолетни), приятелски срещи и делови преговори (само не подписвайте важни документи).

По-важни аспекти:

Луната е в квадрат със Сатурн (11:07ч)
Луната е в квадрат с Плутон (17:02ч)

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.