Астро: Ден за съзидание

Луната е в знак Скорпион до 16:34ч на 29 януари.

Скорпион е сложен знак, затова Луната, от която зависят нашите емоции, в това време не ни влияе по най-положителния начин. Нощната владетелка ни заставя да погледнем на дълбоко вътре в себе си. Не се безпокойте, ако почувствате меланхолия или депресивно настроение. Да не се вземат прибързани решения.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане.

От 00:40ч до 16:34ч Луната се движи напразен ход. Този период е неефективен. Това са периоди, когато пространството „бездейства“, „почива“ и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Следователно, това е неблагоприятно време за всякакви начинания. Отложете всичко важно, не започвайте нищо ново (на което държите), не подписвайте договори, не правете признания, не купувайте важни покупки.

В 16:34ч Луната преминава в знак Стрелец и ще остане там до 02:48ч на 1 февруари.

Доминиращ 24 лунен ден от 02:12ч на 29 януари до 03:15ч на 30 януари.

Активен и енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече.

Планове по-добре да не правите, а да живеете свободно, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци.

Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности.

Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор. Ден за лечение чрез билки.

Ден, в който трябва да се изяви любовта. Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения.

24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се заемете с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето.

Днешното подстригване или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение. Ако сънищата ви са приятни, то всичко е наред.

Днес е 15 слънчев ден – Време за завършване на един етап и започване на нов. В този ден могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Бъдете мъдри, скромни, реалисти, последователни в делата и постъпките си и готови всеки момент да преоцените ситуацията и да отреагирвате. Не трябва да се напрягате, да вдигате тежко. Да се избягва тежката работа. В този ден тя трябва да носи радост иначе по-добре се откажете от нея.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.