Астро: Ден за трансформация, алхимия и преображение

pixabay.com

Слънцето преминава в знак Скорпион до 21 ноември

Луната е в знак Козирог и от 07:36ч до 15:18ч. се движи на празен ход.

Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Да се намали физическата активност. Рискът от нараняване и счупване на костите се увеличава – те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици. Уязвими са костната система, гръбначния стълб и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар.

Тъй като нощното светило губи силата си, не трябва да започвате нищо ново или да вземате важни решения. Сега всички усилия са обречени на неуспех или срещане на трудности и препятствия. Може да се заемете с текущите въпроси, обичайните неща, да отделите време за духовната страна на живота, да си почивате, ако има възможност. Не купувайте скъпи и важни покупки, не подписвайте договори, не започвайте работа на ново място, не правете предложения.

В 15:18ч Луната влиза в знак Водолей, където ще остане до 23:19ч на 25 октомври

Луната в този знак прави хората по-чувствителни и нервни. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост.

Продължава 7 лунен ден до 15:02ч на 23 октомври (от 14:13ч на 22 октомври)

Това време се отличава с повишеното желание на човек да комуникира, да бъде изслушан и разбран. Бъдете внимателни не само в действията, но и в думите и в мислите. Всяка лъжа сега може да причини сериозни неприятности и проблеми. Лунният ден има отношение към силата на словото, словесната убедителност, затова внимавайте какво казвате, защото може да се осъществи. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.

Подстригване само до 15:00ч.

Следва 8 лунен ден от 15:02ч на 23 октомври до 15:42ч на 24 октомври

Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Ден за трансформация, алхимия и преображение. В този ден могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да отреагирвате. Не трябва да им оставяте време за развитие. За по-бавните хора времето е неблагоприятно, затова те трябва да проявят малко повече активност.

Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата – от предишни грехове, тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Morkadis

Болестите започнали в 8-ми лунен ден могат да бъдат опасни. Често става грешка с диагнозите. Може да се проведе гладуване, да се направи изчистване на стомаха и червата.

Не се препоръчва нито секс, нито подстригване.

7 слънчев ден – Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Ден за творчески начинания. Препоръчва се да се веселите и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Не се застоявайте на едно място, още повече у дома.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.