Астро: Ден на астралната борба и астралните нападения

Меркурий преминава в знак Дева до 5 септември

Луната е в знак Дева до 12:17ч на 21 август

Когато Луната е в Дева, има предимство конкретният и прагматичен подход. Много повече внимание се обръща на малките неща. Това е най-доброто време да си спомните задълженията си, да подредите нещата, особено документите, в ежедневието. На здравословните проблеми също трябва да се обърне по-голямо внимание. Най-голяма тежест притежават сега думата, информацията, рационалността. Споровете стават все по-чести. Благоприятно време за хората, които се занимават с търговия, медицински работници, педагози.

В дните на Дева хората проявявате повече практичност, разумност, склонност към ред и педантичност. Зачестяват споровете с близките поради дребни намеци и повече критики. Зад подробностите обикновено не се вижда цялото. Прекомерните изисквания към обслужването водят до скандали с продавачи, сервитьори, таксиметрови шофьори. Подходящо време за рутинна и монотонна работа. Добро време за основно почистване на дома.

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета.

Продължава 2 лунен ден до 07:52ч на 20 август

Следва 3 лунен ден от 07:52ч на 20 август до 09:08ч на 21 август

Девиз на деня: максимум търпение и спокойствие. От енергийна гледна точка това е един много мощен ден и следователно опасен. Енергията може да се използва както за добро, така и за лошо. Поради тази причина е много важно да насочите вашите стремежи към съзидателното русло. Това е денят на астралната борба, когато трябва да очистите астрала си, за да се освободите от негативните емоции. На този ден агресията витае във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална атака от други хора (или същности). Възможно е да възникнат пробиви в астралното тяло. Настройте се на самозащита, ако не искате да сте сред жертвите.

Добре  е да бъдете активни, но важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Много е вероятно добрите намерения да доведат по-късно до положителни резултати. Да се избягва пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Благодатен период за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което досега не ви се е отдавало. Съсредоточете се в набелязаните цели и действайте. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте разговори за вашите начинания и странете от нови запознанства.

Старайте се да избегнете проявите на лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Повишената мнителност също е недопустима. Не пожелавайте зло на никого. Негативният емоционален импулс ще бъде предаден и отново ще се върне към вас.

Благоприятно е за работа с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се правят физически упражнения. Правете упражнения за подвижност на плещите и ставите. Ако с тях нещо не е наред, означава, че имате застой на астрална енергия. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауните в този ден.

Лесно може да се гневите и да бъдете раздразнителни, затова е добре да сте сдържани и да се самоконтролирате. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Добро е всичко, което се прави за благото на семейството.

Сексуалните енергии сега са силни. Добре е водещата роля да се поеме от жената. В секса трябва да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството и срока на годност на продукта, за да няма после проблеми.

3 слънчев ден – Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на храм. Повече време прекарайте у дома си. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.