Астро: Ден на астралното очистване и пробуждане на живота

Ден на астралното очистване и пробуждане на живота 

Поверия за 30 април:

Ако слънцето изгрее при ясно време, ще има сухо лято, ако изгрее през облаци ще е дъждовно лятото.

В близко минало пускали на този ден пчелите от кошерите и наблюдавали поведението им. Ако кацат по черешовия цвят, ще има много череши. Считало се, че които цветя и дървета харесат, такъв мед ще се събере. Приготвяли също блюда с мед.

В последният ден на април не трябва да се пече нищо, особено хляб.

Луната е в знак Риби до 13:25ч на 1 май.

Засилва се емоционалността, чувството на състрадание, интуицията, но също така увеличава лековерието, доверчивостта. Повишава се и романтичната нагласа, мечтателността. По това време в хората отслабва чувството за реалност, затова е желателно да не вземате важни и отговорни решения. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Сега душата има нужда от емоционални и естетически преживявания. Благоприятно време за романтика и любов.

Краката са чувствителни, така че обърнете внимание на обувките, които носите. Те трябва да са максимално удобни. Не се препоръчва употреба на алкохол и кафе. Бъдете внимателни към лекарствата и упойващите вещества.

25 лунен ден от 04:40ч на 30 април до 05:06ч на 1 май

Ден на астралното очистване и пробуждане на живота. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от едната страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Препоръчва се в този ден да помолите за милост вашия Ангел- Хранител.

Енергията в човека не е достатъчна сега, много хора се отдават на мързел и апатия. Ден на пасивността, усамотението и покоя. Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни движения. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Подходящо време за провеждане на инвентаризация. Не се занимавайте с много важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения. Не се препоръчва нищо ново да се започва, но може да довършвате започнатото. Неподходящ ден за бизнес. Перфектен ден за почивка!

Шопингът сега е полезен за психиката и настроението. Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да ви носи успокоение.

На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Сега не трябва да правите пиърсинг, да не се въздейства върху органите на слуха. Вода да се консумира в малки количества. Да се ограничи пушенето – оказва днес влияние на мозъка. Родените през 25-я лунен ден са любимци на съдбата и щастието ще ги съпътства до края на живота им.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Сънища са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате.

Днес е 11 слънчев ден – Денят е светъл и радостен. Време за познание и преоткриване на света. Ден на промените, добър за пътуване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. Благоприятно е да се съберете с приятели от детството си. Добър за художниците и творците.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.