Астро: Ден на божествена мъдрост

хороскоп

Луната e в знак Дева до 11:02ч.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Луната се движи на празен ход от 09:27ч до 11:02ч. В този период не се препоръчва да започвате нищо важно.

В 11:02ч Луната преминава в знак Везни – знака на партньорството – където ще пребивава до 15:03ч на 6 ноември.

Дни на хармония. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно и красиво, нараства чувствителността към грубите прояви и дисхармонията. Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да почивате. Благоприятно е за нови запознанства, за посрещане на гости, за културни мероприятия. Време за укрепване на общуването с близките, любовните връзки. Нараства желанието за похапване на тортички, пастички и всякакви сладки вкусотии, така че внимавайте. Противопоказно е употребата на алкохол и изобщо да се внимава с течностите. Уязвими органи са ендокринната система, бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур.

27 лунен ден, който започва от 03:03ч на 4 ноември и продължава до 04:13ч на 5 ноември.

Символ на деня е тризъбеца – атрибут на Бога на моретата на Нептун. Енергийно благоприятен ден. Ден, в който трябва да се обърне всеки към божествената мъдрост и знания, към своите душевни източници. Добре е да се съчетаят разум и интуиция. Могат да се проявят неочаквано емоции. Всичко до един момент е хубаво, спокойно и изведнъж да се появят раздразнение, гняв, злоба.

Добър ден за общуване с хора от по-старото поколение. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други роднини, даже своята първа учителка. Те могат да ви научат на много неща, както да ви предложат варианти за решаване на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Имате възможност да погледнете по нов начин старите проблеми. Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация.

Не пропускайте възможността да разширите знанията си като отделите време за обучение и самостоятелно развитие. Днес всички нововъведения и амбициозни планове могат да се осъществят. Нужно е да поддържате в леко и радостно състояние духа си, като се избягва напрежението и вълненията.

27лунен ден е добър за всяка работа, но е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела. Днес може да не се занимавате с битова работа и домашни задължения, да ги отложите.

Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа. Подходящо е за срещи. Позволете на душата си този ден да си почине, избягвайте всякакви скандали и да не изяснявайте отношения. Това е идеалното време за помирение след караници и конфликти.

Болестите започнали сега не са опасни. В организма има повече натрупани сили и енергия, отколкото в другите дни. Най-доброто лечение в този ден е народната медицина и хомеопатията.

Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Полезна е леката зеленчукова храна. Да се избягват цитрусовите плодове. Може да пийнете чаша червено вино, но от останалият алкохол се въздържайте.

Секс – Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Покупки – Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Подстригването е подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех сред околните.

Сънища – Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

Днес е 19 слънчев ден – Добър ден за тези, които се опитват да преосмислят своя живот и да намерят нови ориентири, както и за поправяне на грешки. Успешни ще са начинанията, които са свързани с благородни цели. Бъдете внимателни какви думи изричате. Добре е да се прекара денят в семеен кръг.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.