Астро: Ден на дуалността, агресията, авантюризма и напрежението

Започва последна четвърт.
Слънце в квадратура с Луната – откъдето и да го погледнем, това е критичен ден. Очакват се непредвидени ситуации.

Луната е в знак Близнаци до 11:24ч на 11 септември

Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени, а общителните и активни хора – прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Рутинната работа е досадна. Полезно е да бъдете в приятна компания, на красиви места, да се занимавате с интелектуални занимания.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Продължава 23 лунен ден до 00:07ч на 11 септември (от 23:27ч на 9 септември)

Символ на деня е крокодила. Един от критичните дни и противоречив по своята природа. Днес злите сили не се пробуждат и има голямо изхвърляне на негативна енергия. Изпълнен е денят с висок енергиен заряд, но потока на енергия е крайно нестабилен. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза.

Нови дела  не започвайте, но затова пък е подходящо за завършване на всичко започнато. Активността трябва да засяга вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите спокойствие.

В този ден можете да „чуете“ скритите мисли на другите хора, да почувствате намеренията им и да ги вземете за свои. Има възможност да се подчините на волята на някой друг и да действате срещу своите желания и интереси. Затова не се препоръчва да се стартира нищо ново и важни проекти. Планираното може да не свърши както очаквате. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри.

Този ден е много лош от морална гледна точка. Нестабилната енергия влияе отрицателно върху подсъзнанието, освобождавайки най-лошите прояви у човешката природа. Тези, които са с по-слабо мислене, ще бъдат захранвани от енергията на другите и под тяхно влияние.

Денят е изпълнен както с активност, така и с агресия и напрежение. Буквално от нищото изникват конфликти, много хора са склонни към хулигански прояви, тъй като попадат във властта на „вътрешните си демони”, затова избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони, митинги и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, провокации, не започвайте важни и сериозни дела. Нужен е по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо навътре в себе си. Ден за разрушаване на старото и освобождаване от всичко ненужно. Може да чувствате изтощение и умора.

Един от най-неблагоприятните дни за всякаква комуникация. Контактите с колегите могат да се превърнат в сериозен скандал. Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, възможно е да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно. Сексът сега е противопоказен, тъй като сега подкопава здравето. Преобразувайте сексуалната енергия в творческа.

Неподходящо време за любовни срещи, особено за тези, които са в напрегнати отношения. Може да стане още по-лошо. Много е подходящо да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите таланти и способности.

Добре е да се отиде на църква, да се покаете и да се помолите за прошка за злините, които волно или неволно сте извършили. Проявете милост и дайте хляб на бедните, на просещите. Благоприятно е да прекарате времето си в уединение, спокойствие и тишина, както и за четене на езотерична и духовна литература.

24 слънчев ден – Много труден и критичен ден, който служи за проверка  силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. Необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост във всяко действие, да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да влизате в конфронтация.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.