Астро: Ден на енергийно рестартиране

Луната е в знак Дева до 19:07ч на 24 април

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Благоприятен период за обучение на децата в някакви умения и навици. Домашната работа не влиза в сметките.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Луната е на празен ход от 13:51ч до 19:07ч. Не се препоръчва да се започва или купува нищо важно.

В 19:07ч Луната преминава в знак Везни.

Продължава 13 лунен ден до 17:00 на 24 април (от 15:46ч на 23 април)

Мистичен ден. Ако сте спазвали всички инструкции преди и сте използвали лунната енергия в правилната посока, тогава на 13-ия лунен ден ще има пълно енергийно рестартиране. Цялото зареждане, което е работило преди, се заменя с ново: по-високо качество, по-чувствително, по-възприемчиво. Връзката между Висшия свят и хората с богато вътрешно съдържание е много тясна. Вибрационните вибрации между тях започват да преминават един през друг и да се движат хармонично.

От гледна точка на енергията 13-ия лунен ден ние подновяваме нашия енергиен резерв, обновяваме жизненоважните си сили. В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни.

Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за общуване в група, за обучение. Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот. Неблагоприятно време за всякакви начинания, довършвайте започнатото. Не оставяйте започнатата работа недовършена. Под никакъв предлог не преминавайте към друга дейност. Първо премахнете старото.

Днес може да се върнат някои стари забравени проблеми, които не сте решили по-рано. Различни ситуации от живота ви могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. Този лунен ден е предназначен за работа върху грешките.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Следва 14 лунен ден от 17:00 на 24 април до 18:17ч на 25 април

5 слънчев ден – Добър ден за работа и за поставяне на делата в ред. По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа. Не трябва да се нарушава хармонията на деня. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.