Астро: Ден на изкушения

Луната е в знак Дева и на празен ход до 12:17ч, след което преминава в знак Везни.

До обяд не предприемайте нищо важно.

Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения.

Накарайте детето ви да се почувства пълноправен член на семейството. Проявете нужното уважение към него. Обърнете му достатъчно внимание. Включете го в съвместните семейни решения.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

3 лунен ден продължава до 09:08ч на 21 август (от 07:52ч на 20 август)

Следва 4 лунен ден от 09:08ч на 21 август до 10:24ч на 22 август

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Спомнете си за Адам и Ева, които вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. И този ден е такъв – ден на грехопадението. През този ден са възможни всякакви изкушения, може да ви се наложи да избирате между доброто и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате скорострелни решения. Особено актуална е поговорката днес: “По-добре десет пъти премисли, тогава режи”.

Това е първият от неблагоприятните дни – двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс.

На четвъртия лунен ден човек може да получи защитата на егрегор. Това се случва, когато научаваме уроците си, трансформираме се, правилно оценявайки ситуацията, което лежи върху нас като тежък товар.

Четвъртият ден се нарича „Аум“, чакрата на Вишудха, ларинкса, се свързва с този ден, следователно, произнасянето на звуци, мантри е полезно, звуците пречистват менталното тяло.

Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре избягвайте общуването с други хора. Ако имате активни контакти се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Здраве – Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс – Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Morkadis

Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Замислените цели и дела могат да се провалят.

Сънищата мога да покажат изкушенията, на които подсъзнателно сте готови да се поддадете или проблеми, свързани с вашия вътрешен избор за добро и зло. Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение.

4 слънчев ден – Добър ден за начало на нови начинания и перспективни дела. Не е подходящо време за завършване на стари дела. Време за изпълнение на дълга. Ден на активните занимания и за поемане на премерен риск. Не проявявайте слабост и малодушие пред лицето на опасността. Смело вървете към победата и тогава ще ви се предостави щастливият шанс, способен да промени живота ви.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.