Астро: Ден на интуитивното знание

От вчера Меркурий е ретрограден, което означава, че богът на търговците също може да стане бог на крадците, така че е необходимо повече предпазливост при преговори, договори, големи покупки и в цялата комуникационна област, за да не се случват грешки. А най-добре да ги избягвате. Ретроградният период продължава до 20 ноември.

Венера преминава в знак Стрелец. Пробужда се нашата любов към пътуванията, а също и към селския живот и любовта към спорта, към приключенията.

Луната е в знак Козирог от 04:39ч.

Луната се намира в дома на Сатурн – бога на времето, търпението, строгостта и изпитанията. Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Ентусиазмът и романтизмът, присъщи на Луната в Стрелец, преминават в трезви и здрави емоции. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността.

Този период е успешен за служителите на държавните структури – началници, чиновници, където се изискват послушание, дисциплина и практически подход. Благоприятно време за политици, производители, юристи. По-малко благоприятно е за търговците, защото мнозина ще броят всеки лев. Тези дни също са по-неблагоприятни за художници, творци, занаятчии.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказани. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Продължава 5 лунен ден до 11:33ч на 1 ноември (от 10:31ч на 31 октомври)

Следва 6 лунен ден от 11:33ч на 1 ноември до 12:28ч на 2 ноември

Счита се за един от “благословените дни” и поредният пасивен ден в лунния цикъл. Символ на деня е жерава, който се явява връзката между човека и Космоса. Сега хората стават по-възприемчиви от обикновено. В този период се поглъща и усвоява енергията на Вселената. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Могат внезапно да бъдат намерени вещи, които са били изгубени или откраднати.

Денят е спокоен и мирен. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. Ден за любов, смирение и прошка. През това време не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж.

В 6-ти лунен ден постъпва много и различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да отсеете къде е истината и къде лъжата. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Лесно се усвояват знания. Този ден е особено благоприятен за смели и амбициозни проекти.

Отърсете мисълта си от житейските грижи. Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете – нищо няма да ви боли. Болестите започнали в този ден протичат бързо.

Секс – В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките.

Подстригване – Ако ви предстои да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

16 слънчев ден – Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор. Ден за изплащане на дълговете. Ако ви поискат, трябва да връщате дълговете си. Ако не ви ги искат, не давайте.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.