Астро: Ден на нечистите сили

Луната е в знак Козирог от 03:34ч до 05:02ч на 12 януари

Жизнените сили са отслабени, емоционалният тонус е снижен. Изостря се чувството за дълг и отговорност. Да се намали физическата активност. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар. Препоръчва се вземане на горещи вани за подобряване на кръвообращението, овлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Рискът от нараняване и счупване на костите се увеличава – те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици. Хипертониците да ограничат солта.

Въздържайте се от закупуване на обувки –  купени под Луна в Козирог, никога не стават меки и не можете да ги износите.

Лунен календар: 29 лунен ден от 07:19ч на 10 януари до 08:18ч на 11 януари

Последният ден на лунния месец се смята за ден на нечистите сили. Опасно и напрегнато време. Емоционалната енергия е твърде нестабилна. Именно затова не бива да се предявяват прекалени изисквания и претенции. Много от хората ще почувстват безпокойство, вътрешно напрежение, сякаш имат вътре навита пружина в себе си, която се разпъва и е готова да ги разкъса. Това за съжаление често провокира спорове и конфликти. Добре е всеки да има самоконтрол над поведението и реакциите си, да избягва гневните изблици.

Може да ви обземе сънливост, лошо настроение, меланхолия, упадък на физическите сили, неувереност в себе си. Няма да виждате съвсем обективно нещата и може да направите грешки или необмислени действия през това време, после да се чудите сами на себе си, какво ви е било прихванало.

Добре е да има запалена свещ и повече светлина. Подходящо време за четене на мантри и молитви. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете.

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изясняване на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се само към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни и могат да извършан някоя глупост. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от всякаква интимност и дори да забравите, че съществува такова нещо. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

В 29 лунен ден се препоръчва да се откажете от всички видове покупки. Никоя от тях няма да ви достави радост. По правило стоките, закупени през този период са с лошо качество. Може да бъдете измамени, да сгрешите, да платите твърде висока цена или да купите очевидно не това, което сте очаквали.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.