Астро: Ден на промените и на непредвидените събития

pixabay.com

Седмицата започва с две важни събития. Слънцето напуска знак Стрелец и преминава в знак Козирог. Започва зимното слънцестоене. Юпитер прави съвпад със Сатурн и започва нова ера за човечеството. 

Луната e в знак Риби до 00:33ч на 22 декември

Когато нощната владетелка се намира в знак Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, привлича ни тайнственото и мистичното. Започва да отслабва способността за умствена концентрация, мисълта витае в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами нашето съзнание в света на илюзиите, така че всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Не се препоръчва да се занимавате с важни дела. Добре е да обърнете повече внимание на хората, които обичате, да ги изненадате приятно. Бъдете избирателни в контактите си, не общувайте с малко познати хора.

Особено уязвими са ходилата на краката – избягвайте да ги натоварвате. Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път.

Луната преминава на празен ход от 12:25ч до полунощ. 

Препоръчително е да не се купуват скъпи предмети, които ще се използват дълготрайно, да не се подписват договори и други подобни, да не се започва нищо ново, да не се предприемат важни действия.

7 лунен ден до 12:38ч на 21 декември (от 12:14ч на 20 декември)

Това време ще бъде успешно за организирани и активни хора. Благоприятно за поети, писатели, журналисти. Всеки, който работи със словото ще има успех, ще получи вдъхновение.

Силата на думите сега има особено голямо значение. Бъдете внимателни: всичко, което казвате може да бъде реализирано. Може да ви провокират, но бъдете предпазливи и не произнасяйте лоши и злобни  думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Особено опасно е да се лъже в този ден. Лъжите и клюките имат разрушителна сила, избягвайте ги. Да не се изричат проклятие по адрес на някой човек. Негативният заряд може да се обърне срещу вас и да донесе не малко неприятности. Много е хубаво да се молите – молитвата ще бъде чута бързо.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се лекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.

Покупки – Можете да си направите хубав подарък – да си купите нещо, за което отдавна сте мечтали, нещо, което ще ви донесе удовлетворение.

8 лунен ден от 12:38ч на 21 декември до 13:00ч на 22 декември

Ден на промените и на непредвидените събития. Може да възродите старите проекти, но могат да възникнат и нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие.

Morkadis

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием творческата си страна, да изразим своята индивидуалност. На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да е променливо.

Работа: по-добре е да отложите финансови транзакции. На работното място общуването да се сведе до минимум – хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Това е чудесен период за творчество. Ако ви посети вдъхновението – това е добър знак.

Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти. В този период се препоръчва да си вземете душ, тъй като водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

6 слънчев ден – Старайте се да направите нещо приятно за другите: изричането на искрени комплименти е най-малкото, което можете да сторите. Обезателно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.