Астро: Ден на радостта

Денят се очаква да бъде спокоен и даже благоприятен. Бъдете активни. И настроението трябва да бъде добро. Правете добри дела. Имайте добри мисли. Бъдете максимално спокойни и доброжелателни, без да се напрягате.

Луната е в знак Водолей, където ще остане до 10:12ч на 5 март.

Луната в този знак прави хората по-чувствителни и нервни, тъй като се изострят възприятията, предразполага към доброжелателно отношение. Засилва се интереса към всичко ново, необичайно. Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва сега човек да се товари с отговорности и задачи, с рутинна работа, да решава всекидневни въпроси. Благоприятно е за общуване с хора, които споделят интереси като вашите. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, очни болести. Не вървете пеша на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Преобладава 28 лунен ден от 06:05ч на 4 март до 06:38ч на 5 март.

Хармоничен, благ и светъл ден. Носи покой, възстановяване на връзката с Божествената същност, внася светлина във всички сфери на живота. Символ е лотоса – олицетворението на духовния ръст на човека. Време за връщане към Бога, за възстановяване на връзката с небесата, със своите ангели-хранители.

Денят трябва да се прекара в пълна хармония със себе си и околната среда. Да се избягват лошите думи, разрушителните действия, негативните мисли. Не трябва да изпитвате злоба, да таите обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Молитвата и покаянието в този ден действат благотворно. Общуването е подходящо и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Не е подходящо да се изясняват отношения.

Енергията на деня подхожда само за съзидателни дейности. Ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Добре е да се завърши това, което е започнато. Хубав ден за получаване на знания, за творчески занимания.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не бива да късате, нито да подарявате откъснати цветя, тъй като ставате съпричастни към разрушението. Добре  е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя.

Хубаво е да приготвите вкусна храна, да поканите гости, да проявите щедрост в постъпките си, да направите подарък на жена. Болестите започнали в този ден не са опасни. Денят е добър за гладуване, за изчистване на организма. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва.

Секс –На прелюдията е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия секс. А самият той трябва да се основава на чувства. Ако е само механично изпълнение, по-добре сега се откажете да го правите.

Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение.

Днес е 19 слънчев ден – Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.